Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- Робота в Україні
- →
- Резюме
- →
- Резюме в Миколаєві
- →
- Резюме Повар, шеф-повар, зав виробництвом в
- →
Повар, шеф-повар, зав виробництвом
Дане резюме вже не актуально.Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.
Знайти схожі резюме Повар, шеф-повар, зав виробництвом
Заблоковано
3 000 грн.
22 січня 2017 Місто: Миколаїв Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: *виконавець з організації виробництва кулінарних страв
*контроль процесу приготування їжі
*контроль якості продукції
*контроль терміну реалізації продукції
*контроль собівартості продукції
*проведення інвентаризації
*відкриття підприємства з “0”
*організація роботи на кухні
*організація виходу на роботу працівників
*додержання технологічний карт
*покращення смакових якостей страв
*забезпечення безпеки продукції від прийому товару до видачі готових страв
*вміння складати технологічні і калькуляційні карти
*розробка меню для банкетів та фуршетів
*підвищення ефективності підприємства
*контроль прав і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог і правил особистої гігієни
Карнаухов Микола Сергійович
19.02.1988 (24)
незакінчена вища
досвід роботи 7років
повна занятість
3000-4000 грн
Шеф-кухар , кухар
Досвід роботи
20.05.05 по 30.08.05- повар - Б”гчник”-150чоловік .
10.05.06 по 30.08.06-шеф-повар БВ”Стругураш”-250чоловік.
18.11.06 по 14.06.11-шеф-повар в супермаркеті
01.04.12 по сьогоднішній час - шеф-повар кафе “Белліні”
Професійні навики
*виконавець з організації виробництва кулінарних страв
*контроль процесу приготування їжі
*контроль якості продукції
*контроль терміну реалізації продукції
*контроль собівартості продукції
*проведення інвентаризації
*відкриття підприємства з “0”
*організація роботи на кухні
*організація виходу на роботу працівників
*додержання технологічний карт
*покращення смакових якостей страв
*забезпечення безпеки продукції від прийому товару до видачі готових страв
*вміння складати технологічні і калькуляційні карти
*розробка меню для банкетів та фуршетів
*підвищення ефективності підприємства
*контроль прав і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог і правил особистої гігієни
Освіта
Миколаївський Торгово-Економічний Технікум — спеціальність”Технік-технолог”
Полтавський Університет Економіки і Торгівлі — напрямок підготовки —
харчова технологія та інженерія (бакалавр)
тел. 0977391804