Аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
Предложить вакансию
Заблокирована

Повар, шеф-повар, зав виробництвом

3 000 грн.
 22 января 2017   Николаев  
ФИО: Сергійович
Возраст: 30 лет
Режим работы: полный рабочий день
Пол мужской
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Карнаухов Микола Сергійович 19.02.1988 (24) незакінчена вища досвід роботи 7років повна занятість 3000-4000 грн Шеф-кухар , кухар Досвід роботи 20.05.05 по 30.08.05- повар - Б”гчник”-150чоловік . 10.05.06 по 30.08.06-шеф-повар БВ”Стругураш”-250чоловік. 18.11.06 по 14.06.11-шеф-повар в супермаркеті 01.04.12 по сьогоднішній час - шеф-повар кафе “Белліні” Професійні навики *виконавець з організації виробництва кулінарних страв *контроль процесу приготування їжі *контроль якості продукції *контроль терміну реалізації продукції *контроль собівартості продукції *проведення інвентаризації *відкриття підприємства з “0” *організація роботи на кухні *організація виходу на роботу працівників *додержання технологічний карт *покращення смакових якостей страв *забезпечення безпеки продукції від прийому товару до видачі готових страв *вміння складати технологічні і калькуляційні карти *розробка меню для банкетів та фуршетів *підвищення ефективності підприємства *контроль прав і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог і правил особистої гігієни Освіта Миколаївський Торгово-Економічний Технікум — спеціальність”Технік-технолог” Полтавський Університет Економіки і Торгівлі — напрямок підготовки — харчова технологія та інженерія (бакалавр) тел. 0977391804

Дополнительная информация

Увлечения, интересы, умения: *виконавець з організації виробництва кулінарних страв *контроль процесу приготування їжі *контроль якості продукції *контроль терміну реалізації продукції *контроль собівартості продукції *проведення інвентаризації *відкриття підприємства з “0” *організація роботи на кухні *організація виходу на роботу працівників *додержання технологічний карт *покращення смакових якостей страв *забезпечення безпеки продукції від прийому товару до видачі готових страв *вміння складати технологічні і калькуляційні карти *розробка меню для банкетів та фуршетів *підвищення ефективності підприємства *контроль прав і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог і правил особистої гігієни

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

похожие резюме

↑ Наверх