Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Знання технологічного устаткування
- Знання технологічного процесу виробництва продукції;
- Знання основних характеристик продукції, що випускається;
- Знання правил приймання і зберігання хімічної продукції, сировини, матеріалів, порядку і правил відбору проб.
- Знання вимог до якості продукції на всіх стадіях виробничого процесу.
- Знання правил оформлення лабораторних журналів
- Знання правил регулювання і експлуатації лабораторного устаткування
- Уміння працювати з Гостами, ДСТУ, нормативною документацією
Комп’ютерні
навички:
-Робота з оргтехнікой (факс, сканер, принтер, ксерокс)
-AutoCAD
-MS Office (Word, Excel, Power Point)
-Icq, Skype
-Adobe Photoshop
-1 С (частково)
Знання мов: Українська, російська – вільно.
Англійська ,німецька – базовий рівень.
Особисті якості:
Відповідальна, старанна.Властиве аналітичне мислення,ділова активність, комунікабельність,пунктуальність,порядність ,вміння працювати як в команді так і самостійно, без шкідливих звичок.
Грудень 2010р – по серпень 2012рр. ТОВ « ВІСТА».
( Одне з відомих українських підприємств,що динамічно розвивається на ринку виробництва продуктів харчування: маргарину, масла, майонезів та різноманітних соусів).
Посада: Лаборант хімічного аналізу.
Функціональні обов’язки:
- Хімічний аналіз вхідної сировини;
- Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості продукції
- Контроль якості проміжної і готової продукції;
- Оформлення поточної документації і якісних посвідчень на продукцію,
що випускається;
- Контроль за температурними показниками готової продукції,
- Контроль за відповідністю вимогам ТУ та ДСТУ , затвердженим зразкам і вимогам технічної документації;
-контроль прийому сировини, перевірка документації, що підтверджують її якість;
- Виявлення недоліків готової продукції і ухвалення рішень про їх
усунення;
Грудень 2012р ТОВ” Феліцата Україна”(фармацевтична компанія,що спаціалізується на виробництві харчових добавок на основі лактулози)
Посада :Менеджер по якості
Функціональні обов’язки:
• Моніторинг та організація роботи програми з оцінки якості продуктів на полиці
• Впроваждення стандартів якості вимогам ТУ та ДСТУ
• Розвиток та покращення системи реагування на скарги споживачів, розробка стратегії даного напрямку роботи, розбудова структури підрозділу
• Ведення звітності на продукцію
• Контроль на всіх етапах виробництва.2006-2011 рр. Національний Університет Харчових Технологій
(м. Київ).
Факультет- „Технології мясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів”
Освіта - Вища