UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Специалист службы безопасности в Києві
  5. Специалист службы безопасности
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Специалист службы безопасности

Заблоковано
17 000 грн.
 19 листопада 2018  Місто: Київ
Вік:34 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Охорона, безпека
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Заступник командира частини з МПЗ у Військовій Службі Правопорядку (військовий правоохоронний орган)
Військова Служба правопорядку
12.2015 − 10.2018 (2 роки 9 місяців)
- проведення службових розслідувань, пов`язаних з крадіжками державного майна, недбалого ставлення до виконання службових обов`язків, втрати, знищення військового майна та техніки, каліцтва, загибелі військовослужбовців, ухилення від військової служби; - передача матеріалів службових розслідувань до військової прокуратури у зв`язку з ознаками наявності кримінальних правопорушень.
Заступник командира по роботі з особовим складом
Збройні Сили України
07.2011 − 12.2015 (4 роки 5 місяців)
Від заступника командира роти з виховної роботи до заступника командира частини з морально-психологічного забезпечення,липень 2011-жовтень 2018, Збройні Сили України: • планував і проводив роботу, спрямовану на виховання особового складу (тренінги,семінари, заняття з особовим складом); • брав участь у доборі особового складу варт, а також у проведенні занять з особовим складом добового наряду; • забезпечував проведення конкретних заходів щодо зміцнення військової дисципліни та правопорядку, профілактики правопорушень серед особового складу, згуртування військових колективів (проведення занять, роз`ясень щодо наслідків правопорушень особовим складом, індивідуальні співбесіди); • організовував та проводив роз'яснення законодавства та брав участь у забезпеченні додержання військовослужбовцями його вимог; • вів облік надзвичайних подій та дисциплінарних провинностей особового складу. • організовував та проводив виховну роботу, спрямовану на якісне виконання завдань підготовки, підвищення боєздатності частини та зміцнення єдиноначальності (заняття з психологічної, тактичної, медичної підготовки особового складу, підготовка до стресових ситуацій та ін.); • брав участь у роботі з кадрами, їх атестації, у доборі кандидатів для вступу до військових навчальних закладів, здійснював вивчення, добір, навчання спеціалістів з виховної роботи частини; Детальна інформація (номери в/ч, локація) розголошенню у резюме не підлягає та повідомляється, при необхідності, при співбесіді.

Освіта

Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка
повна вища, 09.2006 − 09.2011 (5 років )

Знання мов:

українська - Професійний (експерт), російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: наявність посвідчення водія: категорії А, В, С; навність власного легкового автомобіля; наявність травматичної зброї з дозволом; можу надати невідкладну медичну допомогу при пораненнях, травмах тощо можливість відряджень : так; легко навчаюсь новому; стресостійкий; Досягнення: учасник АТО, ООС, нагороджений медалями "За воїнську доблесть", "За жертовність та любов до України". Спортивні досягнення: КМС по стрибках у воду. Хобі: Стендова стрільба, рукопашний бій. Досвід роботи з комп'ютером: на рівні впевненого користувача, MS Windows – весь пакет програм, SoneVegas, CorelDraw – користувач.

КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ

  • розробка і забезпечення заходів щодо захисту культурних і матеріальних цінностей;
  • контроль за роботою охоронних систем;
  • забезпечення дотримання контрольно-пропускного режима, інших регламентів по захисту культурних і матеріальних цінностей, що знаходяться на об`єкті, що охороняється;
  • управління, організація роботи колективу в складних умовах та в обмежені строки;
  • рішення нестандартних, раптово виникаючих задач;
  • організація роботи колективу для виконання поставленого завдання;
  • визначення головної та другорядної задачі;
  • організація роботи на перспективу;
  • прагнення до навчання та розвитку.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору