Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Мальцева Ганна Володимирівна
Кухар, су-шеф, універсал, менеджер ресторану, кафе, 29 000 грн
Повна зайнятість.
Вік:40 років
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Харківське шосе, 170
Телефон:093 590-09-01
Ел. пошта:anna1089@ukr.net
Досвід роботи
Старший кухар
з 06.2022 по 10.2022 (4 місяці)
Hotel Millenium Deluxe, Emila Antića 48a Selce, Primorsko-Goranska, Croatia (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 08.2020 по 03.2022 (1 рік 7 місяців)
Hey guys (Дмитрівська, 60/19), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 07.2020 по нині (2 роки 4 місяці)
Papa Di Pasta, Київ (Італійський ресторан)
Шеф-кухар
з 03.2018 по 06.2020 (2 роки 3 місяці)
Pizza di casa, Київ (Сімейний ресторан)
Кухар
з 05.2012 по 03.2018 (5 років 10 місяців)
Ресторан "ODESA", Київ (Ресторан європейської кухні)
Кухар
з 09.2011 по 05.2013 (1 рік 8 місяців)
Ресторан "Три вилки", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 06.2009 по 09.2011 (2 роки 3 місяці)
Ресторан "Ok bar"(Not only fish), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офиціант
з 03.2007 по 06.2009 (2 роки 3 місяці)
Паб "Паровоз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
з 02.2006 по 03.2007 (1 рік 1 місяць)
Компьютерный клуб Vault13, Київ (IT)
Освіта
Київський інститут соціальних та культурних зв'язків
Культурологія, фахівець з міжнародних та культурних зв'язків, Київ
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)
Київський технікум готельного господарства
Організація обслуговування в готелях, ресторанах та тур.комплексах, Київ
Вища, з 1999 по 2002 (3 роки)
Додаткова освіта
Курс навчання "Офіс-менеджер" (2003)
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером
ПК користувач• Кулінарія, культурологія (16 років досвіду)
Вільно, використовую в даний час.
Знання мов
• Англійська ─ середній• Німецька ─ початковий
Додаткова інформація
Мальцева Ганна Володимирівна
Сімейний стан; заміжня
Діти: дорослий син
Дата народження: 1982р.
Місце проживання: Київ, вул.Харьківське шосе,170
Контакти: e-mail anna1089@ukr.net, моб.+380935900901. Досвід роботи в ресторані 16 років.
Знання Української та Європейської кухонь.
Знання організації робочих процесів кухарів та роботи ресторану вцілому.
Досвід:
Старший кухар
Ресторан «Ок бар»
Організація роботи колективу (8 осіб на зміні)
Управління персоналом
Підготовка кухні до відкриття ресторану
Розробка нових страв
Складання меню
План продажів марженальних страв
Ітогова співбесіда з кандидатом
Адаптація нових членів команди
Навчання нових членів команди
Графік роботи
Су-шеф
Ресторан «Три вилки»
Розробка меню
Організація роботи колективу
Навчання новачків
Складання банкетного меню.
Адміністратор ресторану,су-шеф
Ресторан «Одесса»
Складання банкетного меню
Організація роботи персоналу
Підготовка закладу до відкриття
Проведення співбесід
Адаптація нового члена команди
Навчання стандартів обслуговування
Шеф - кухар
Ресторан «Pizza Di Casa”
Розробка меню
Організація роботи колективу
Навчання новачків
Складання банкетного меню
Управління персоналом
Ітогові співбесіди з кандидатами
Графік роботи
Менеджер ресторану, су-шеф
Ресторан «Papa Di Pasta»
Організація роботи персоналу
Підготовка закладу до відкриття
Проведення співбесід
Адаптація нового члена команди
Навчання стандартів обслуговування
Освіта:
Київський інститут соціальних та культурних зв’зків ім. св.княгині Ольги
Спеціальність: Фахівець з міжнародних туристичних зв’зків
Київський технікум готельного господарства .Напрямок підготовки — менеджмент
Спеціальність:
Організація обслуговування в готелях і тур.комплексах
Спеціалізація:
Організація комерційної діяльності в в готелях та ресторанах
Додаткова освіта: Свідоцтво курсу ЄШКО«Офіс –менеджер»
Володіння мовою:
Українська - вільно
Російська - вільно
Англійська мова - середній рівень
Володіння: ПК- впевнений користувач, excel, Word, 1C8
Симпатична,cпритна,охайна,уважна,відповідальна,пунктуально. Люблю та вмію працювати та спілкуватися з людьми.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Су-шеф, старший кухар,кухар,менеджер в Києві"