Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
2006-2008рр. ТОВ «Немирів-Люкс»(виробництво мінеральної та питної вод, напоїв безалкогольних).
- Посада: завідуюча лабораторією.
Підготовка до акредитації лабораторії, аналіз продукції та сировини, оформлення технологічної документації.
Звільнена за згодою сторін.
2010р.- 2012р. ТОВ «Азорель»(виробництво кисломолочних продуктів, сиру).
- Посада: технолог.
Підготовка до атестації виробництва, виробництво молочної продукції, оформлення технологічної документації.
Звільнена за згодою сторін.
2006р. Вінницький політехнічний технікум.
- Факультет: Виробництво жирів і жирозамінників. (Додатково пройдена курсова підготовка за професією: «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. 3 розряд»).
2010р. Київський національний університет харчових технологій.
- Факультет: Харчова технологія та інженерія (бакалавр); Технологія зберігання, консервування та переробки молока (спеціаліст).
Знайти цікаву роботу у сфері харчової промисловості та примножити свої знання та навички.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Технолог харчової промисловості в Києві"