UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Кривому Розі
  4. Резюме Технолог, Інженер з якості в
  5. Технолог, Інженер з якості
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Технолог, Інженер з якості

Заблоковано
5 000 грн.
 22 січня 2017  Місто: Кривий Ріг
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, контролювати якість, безпечність, кількість продукції, контролювати дотримання правил санітарії та ТБ, наявний досвід проведення фізико-хімічних досліджень; - керівництво робочою групою безпечності (представник керівництва з якості), внутрішній аудитор; - впевнений користувач ПК (Word, Exсel); - розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність; - здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навиків; - українська, російська мова – вільне володіння; англійська – базові знання. - Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва. - Організація приймання, зберігання сировини та матеріалів, переробки сировини, виготовлення та зберігання готової продукції. - Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції. - Розширення асортименту продукції. - Розробка, погодження, реєстрація технологічної документації, отримання висновків санітарно-епідеміологічної експертизи. - Актуалізація та розповсюдження по підприємству внутрішньої та зовнішньої нормативно-технічної документації. - Контроль за дотриманням відповідності показників якості та безпечності сировини, напівфабрикатів та готової продукції вимогам нормативної документації. - Організація роботи виробництва, планування виробництва, координація діяльності підрозділів підприємства. - Контроль робочих графіків та змін на виробництві. - Контроль роботи персоналу. - Розробка норм розходу матеріалів. - Організація технологічного та бухгалтерського обліку на всіх стадіях виробництва. - Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії. - Внесення пропозицій по підвищенню якості і зниженню собівартості продукції. - Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, СЕС, Укрметртестстандарт. - Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві. - Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella). - Сертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 в т.ч. системи НАССР.Закінчила в 2000р. Український Державний Університет харчових технологій, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія цукристих речовин» та здобула кваліфікацію з технології цукристих речовин (червоний диплом).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору