Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, контролювати якість, безпечність, кількість продукції, контролювати дотримання правил санітарії та ТБ, наявний досвід проведення фізико-хімічних досліджень;
- керівництво робочою групою безпечності (представник керівництва з якості), внутрішній аудитор;
- впевнений користувач ПК (Word, Exсel);
- розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність;
- здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навиків;
- українська, російська мова – вільне володіння; англійська – базові знання.
- Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва.
- Організація приймання, зберігання сировини та матеріалів, переробки сировини, виготовлення та зберігання готової продукції.
- Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції.
- Розширення асортименту продукції.
- Розробка, погодження, реєстрація технологічної документації, отримання висновків санітарно-епідеміологічної експертизи.
- Актуалізація та розповсюдження по підприємству внутрішньої та зовнішньої нормативно-технічної документації.
- Контроль за дотриманням відповідності показників якості та безпечності сировини, напівфабрикатів та готової продукції вимогам нормативної документації.
- Організація роботи виробництва, планування виробництва, координація діяльності підрозділів підприємства.
- Контроль робочих графіків та змін на виробництві.
- Контроль роботи персоналу.
- Розробка норм розходу матеріалів.
- Організація технологічного та бухгалтерського обліку на всіх стадіях виробництва.
- Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії.
- Внесення пропозицій по підвищенню якості і зниженню собівартості продукції.
- Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, СЕС, Укрметртестстандарт.
- Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві.
- Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella).
- Сертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 в т.ч. системи НАССР.Закінчила в 2000р. Український Державний Університет харчових технологій, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія цукристих речовин» та здобула кваліфікацію з технології цукристих речовин (червоний диплом).