UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві, Резюме в Харкові, Резюме в Львові, Резюме в Одесі
  4. Резюме Технолог розробник, розробка нових харчових виробів в Києві
  5. Технолог розробник, розробка нових харчових виробів
Запропонувати вакансію
Резюме Технолог розробник, розробка нових харчових виробів
Шилко Сергій

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяТехнолог розробник, розробка нових харчових виробів

Заблоковано
40 000 грн.
 12 листопада  Місто: Київ
 Готовий до переїзду в: Харків, Львів, Одеса
Вік:49 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: Виробництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

технолог
Кондитерські, молочні, снекові, олійно-жирові (Консалтинг, проектування, виробництво, сертифікація), Київ
04.2018 − По теперішній час (6 років 7 місяців)

технолог впровадження, проектний менеджер, виготовлення технічної документації,... десятки проектів за три роки, показник успішності проектів сягає 85%!

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

вищі технічні, технікуми
технологи харчових виробництв
повна вища, 09.1975 − По теперішній час (49 років 2 місяці)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: MS Office, 1C
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Якщо Ви працюєте над новинками - пропоную робити це разом! Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг - бізнес, що за три роки вже нараховує десятки запусків! Розробки допоможуть Вам в стислі терміни випустити новинки чи тюнінгувати Ваші продукти, які Ви бачите по-іншому, для чого є багатий технологічний досвід! Тим цікавіше працювати в 2022му, поки закордонні проекти не підняли цінники! Перелік продуктів, що Ви можете втілити, наступний: Кондитерські вироби, а саме: - кондитерські & шоколадні глазурі - пралінові начинки & цукерки - помадні цукерки - сбивні цукерки - жувальні цукерки - пастила, лукум - нуга, двуслойні батони - цукерки «асорті» - мармелад - карамель - шоколад - кріспі - ірис - макарон - маршмеллоу - зефіри, в т.ч. “angel kisses” Термостабільні та нетермостабільні начинки: - начинки фруктові, в т.ч макова - жирові начинки - начинки молочні - Кисломолочні (творожна та імітаційна) - Згущене молоко - Іриска (варене згущене молоко) Борошняні: - печиво - пряники - круасани - мафіни - вафлі - крекер - слойка - торти - хлібобулочні вироби Згущене молоко Сир кисломолочний (творог) Сметана Сметанний продукт Сир твердий Сир плавлений Сирний продукт Сирний десерт Снеки - Батони зернові - Батони жувальні - Батони протеїнові - Каші швидкого приготування - Мюслі - Гематоген Суміші спортивного харчування Функціональні напої Соки та соковмісні напої Вода столова та "солодка" Соуси - кетчупи - майонези - соуси креативні Консервація Вермішель, спагеті Звичайні ціни – розробка та впровадження– 20 -25 тис.грн
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Проектна та постійна робота у відділі розробок та впровадження, відділі якоості, посадах технолога, виробничника, ...

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору