Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Навички:
-Проектування підприємств харчування, логічне розміщення обладнання. Робота з технологічною документацією, контроль роботи шкільних і солдатських їдалень, контроль якості страв.
-Ділове спілкування, робота з людьми.
-Вміння організувати злагоджену роботу персоналу кількістю 45чол.
- Вміння прикрашати різні страви, знання техніки Карвінг (вирізання з овочів і фруктів).
- Знання правил складання меню, сервірування столів, обслуговування.
Архіпська Яна Анатоліївна
Тел.моб. (067) 287-53-97, (063)606-26-32
Рік народження 01.07.1983
Освіта: 2000 – 2005 Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація- спеціаліст з технології харчування. Диплом з відзнакою спеціаліста.
2005 – 2006 Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація- магістр з інженерних технологій, інженер-технолог. Диплом з відзнакою магістра.
Досягнення: 2004,2005- ІІІ місце на студентській науковій конференції. Кафедра технології харчування, «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»
Досвід роботи:
КП «Шкільне» Печерського району м.Києва, технолог.
Військовий інститут інформатизації і телекомунікації при «КПІ», технолог.
ДП МОУ «Білоцерківський військовий торг», технолог.
ТОВ «Провідна продовольча компанія ЗС», ТОВ «МЕТСОБСТАР-ХК», керуюча їдальнею у військовій частині.
Активність: Робота в науково-дослідній лабораторії кафедри технології харчування ВМУРоЛ «Україна». Староста групи.
Особисті якості: Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю. Швидко навчаюсь, цілеспрямована, комунікабельна, прагнення до кар’єрного росту.