UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Заступник головного бухгалтера в
  5. Заступник головного бухгалтера
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Заступник головного бухгалтера

Заблоковано
 25 листопада 2018  Місто: Львів
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

начальник відділу
АТ "Брокбізнесбанк"
01.2002 − 10.2015 (13 років 8 місяців)
Керівництво роботою відділу бухгалтерського обліку та звітності. організація своєчасного та правильного відображення у бухгалтерському обліку господарських операцій філії та структурних підрозділів (37 відділень); відкриття рахунків для відображення господарських операцій; організація обліку доходів та витрат по договорах оренди приміщень; ведення договорів оренди приміщень та договорів площ під банкомати філії та структурних підрозділів; організація бухгалтерського обліку розрахунків з постачальниками товарів та послуг; здійснення своєчасної оплати по договорах охорони,зв’язку, інкасації, комунальних та експлуатаційних послуг, облік витрат по утриманню власних та орендованих основних засобів; ведення реєстру договорів по господарській діяльності філії та структурних підрозділів; здійснення контролю за дебіторською та кредиторською заборгованістю; здійснення контролю за правильністю ведення щляхових листів. Оприбуткування та списання паливо-мастильних матеріалів згідно первинних документів. Облік та списання автозапчастин до автомобілів. Облік основних засобів та нематеріальних активів нарахування амортизації основних засобів в фінансовому і податковому обліку; організація проведення щорічної інвентаризації основних засобів, організація та участь у складанні та поданні фінансової та статистичної звітності; контроль за нарахуванням заробітної плати та відрахуванням в бюджет податків, термінами сплати податків, поданням податкової звітності. Оформлення авансових звітів, облік відряджень,; контроль за формуванням та зберіганням документів дня внутрішньобанківського призначення; участь у проведенні раптових та планових перевірок стану бухгалтерського обліку філії. Облік основних засобів та нематеріальних активів по системі АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» (60 000 карток обліку): оприбуткування, дообладнання, ліквідація, продаж. Організація обліку ОЗ по регіональному признаку (27 регіональних відділень та Головний офіс м. Київ). Контроль за правильністю проведення щорічної інвентаризації основних засобів . Відображення в обліку результатів інвентаризації необоротних активів. Нарахування амортизації основних засобів в фінансовому і податковому обліку. Контроль та супроводження платежів за господарськими операціями Банку. Облік ремонтів та техобслуговування основних засобів. Ведення реєстру укладених договорів, контроль термінів сплати та змін істотних умов договорів. Контроль систематичних оплат на відповідність діючим договорам. Здійснення контролю за дебіторською та кредиторською заборгованістю Банку. Вжиття заходів щодо погашення заборгованості. Формування актів звірки з контрагентами.

Освіта

Використання програмного комплексу «ProFIX/Suite» Робота з модулем «Основні засоби», «Облік ТМЦ» Інструктор Миронова Л.Г.
курси
, 10.2007 − 10.2007
Український Державний Лісотехнічний Університет, Спеціальність: облік та аудит ., Освітньо-кваліфікаційний рівень: спеціаліст, (червоний диплом).
облік і аудит
повна вища, 09.1997 − 05.2002 (4 роки 8 місяців)
Навчальний центр по підготовці облікових працівників.
бухгалтерський облік
середньо-спеціальна, 09.1996 − 05.1997 (8 місяців)

Знання мов:

українська - Професійний (експерт), російська - Професійний (експерт), англійська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: НАВИКИ РОБОТИ З ПК Досвідчений користувач ПК, робота в програмному комплексі ProFix Bank, ProFix Suite, M.E.doc, Бест Звіт Плюс, робота в системі електронного документообігу DocS, користування законодавчими базами: «Ліга закон», «Консультант». НАВИКИ ВОДІЯ Посвідчення водія категорії В, стаж водіння 11 років.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору