UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Аккаунт-менеджер в Україні
  5. Аккаунт-менеджер
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Аккаунт-менеджер

Заблокована
  5 листопада 2019  Львів 
Компанія: Vitamin ADV  (https://jobs.ua/company-vitamin-adv-176506) (Всі вакансії)
Рубрики:Дизайн, творчість; Реклама, маркетинг, PR

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається

Опис вакансії

Запускаємо великі проекти, підкріплені щоденними викликами. Ось чому Ти нам потрібен. Ми готуватимемо презентації, плануватимемо кожен крок, ставитимемо цілі і радітимемо результатам!

Перш за все, вітається стратегічне мислення, генерація рішень, пошук «інших» шляхів втілення задач, планування і реалізація, ініціативність, легкість у спілкуванні.

Ми певні, що для тебе є велика різниця між словами проблема та виклик. І якщо Ти сприймаєш проблему, не як проблему, а як виклик і це викликає у Тебе спортивний інтерес, значить крок 1 з 4 пройдено.

Ти нам потрібна/потрібен під конкретні проекти, які будуть розтягнуті у часі - це як діджитал, так і маркетинг напрямки. У Твої обов’язви входитиме робота з креативним директором, співпраця з клієнтами, їхнє ведення та розвиток. Чому така важлива Твоя роль? Проджект менеджер - це обличчя компанії в очах партнерів. Тому, ми хочемо знайти Тебе. Якщо ти готова/готовий до цієї місії, крок 2 з 4 виконано.

Шукаємо у команду саме ту людину, в якої перш за все горітимуть очі і яка любить перемагати. Кожного дня ми матимемо виклики, які допоможуть нам досягти спільної цілі. У нас буде багато перемог. А можливо і досить поразок. Але і це добре — оскільки поразки сприятимуть майбутнім перемогам. І ми працюватимемо над тим, щоб рівень цих поразок мінімізувати. Ти з нами? Тоді 3 з 4х готові!

Ми готові забезпечити швидше «пірнання» у специфіку нашого бізнесу, інвестувати свій час і гарантувати велику кількістю спілкування та комунікації. Як в середині молодого творчого колективу, так і з людьми які представляють усі сфери бізнесу. Ти будеш саме тією людиною, яка допомагатиме даним бізнесам продавати більше, виглядати краще, робити все правильно. Для нас є дуже важлива підготовка презентацій і донесення наших думок. У нас буде багато нарад, з яких потрібно буде обрати ключове і оформити це у презентації, доповнивши гарними візуальними образами, пропонуючи свої ідеї та рішення. Це те місце, де ініціатива вітається. Тобто, креативна сторона також буде задіяна. Якщо Ти на цьому пункті і досі читаєш, тоді 4 з 4х виконано! І це круто!

Від Тебе очікуємо — щирості, відкритості, кожен раз пошуку нових і нових рішень. Дуже круто, якщо Ти зможеш виходити з зони комфорту якраз для генерації і пошуку нестандартних варіантів реалізації того чи іншого проекту. Ми до цього відкриті і дуже цінуємо.

Гарний офіс, внутрішня кухня, настільний теніс, чудовий вигляд з вікна, прогулянки з бреінштормами — це все посприяє гарному настрою та бажанню прихододити сюди знову і знову.

Будь ласка, напиши кілька слів про Твою мотивацію, чому саме хочеш тут працювати і чому саме аккаунт менеджмент. Також, надай посилання на Facebook сторінку.

Чекаємо на Тебе!

Орест Загорський

Аккаунт директор VITAMIN Branding Agency

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору