UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Фінансовий брокер на дому в Києві
  5. Фінансовий брокер на дому
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Фінансовий брокер на дому

Заблокована
 30 червня 2020  Київ 
Компанія: BitcoinNYSC  (https://jobs.ua/company-bitcoinnysc-1596696) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Торгівля, продажі, закупівлі

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається

Опис вакансії

Провідна у світі платформа програмного забезпечення для гаманця з криптовалютою, яка обслуговує клієнтів у понад 100 країнах, шукає амбітних та володіючих знаннями людей.

Якщо ви досвідчений керівник, який шукає можливості бізнесу на дому, сприятливого для стилю життя, який може забезпечити прибуток вище середнього,

Наш фінансовий брокер на дому допомагає покупцям і продавцям завершувати операції з продажу та отримує 5% комісії за надання цієї послуги як покупцеві, так і продавцю. 5% комісії припадає на кожну транзакцію: купівля та продаж. З середньою комісією від 200 до 1500 доларів США за кожену продажу, фінансовий брокер на дому може отрмати значний дохід.


Що ви будете робити (обов'язки):

- Працювати над «стартапом в рамках стартапу» та розвивати новий бізнес, керувати повним циклом продажів, включаючи переговори та закриття угоди.

- Створювати кваліфікований конвеєр продажів, який складається з орієнтації на нові бізнес-рахунки та продажу існуючих рахунків.

- Розробляти спеціальні пропозиції за допомогою комерційної та товарної команди, задовольняти та перевищувати квоти на квартал / рік.

- Проводити презентації та демонстрації продуктів в Інтернеті та особисто. Синтезувати відгуки про продукти від клієнтів, щоб допомогти інформувати дорожню карту продукту.


Що ми шукаємо у вас (вимоги до роботи):

- Наполегливий проактивний менталітет, зацікавлений будувати бізнес. Продемонстроване розуміння потреб клієнтів у різних областях та секторах.

- Продемонстрована здатність проактивно збирати та синтезувати корисні відгуки клієнтів про функції та можливості конкурента для команди. Мати розуміння складних методів продажу та маркетингу B2С та B2B.

- Досвід роботи у партнерстві з командами з впровадження та технічної підтримки, сферами до- та після-продажу, щоб забезпечити безперебійне впровадження нових продуктів та рішень для рахунків.

- Відмінні навички письмового та словесного спілкування, зокрема здатність чітко та просто доносити клієнтам складні концепції, керувати очікуваннями та швидко домовлятися.

Для подачі заявки чи ознайомлення з додатковою інформацією, перейдіть до:

https://www.bitcoinnysc.com/jobs.html

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору