UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Мелітополі
  4. Робота Провідний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів в Україні
  5. Провідний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Провідний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів

Заблокована
8 500 грн.
 30 січня 2022  Мелітопіль 
Компанія: Мелітопольське управління ДКСУ Запорізької області  (https://jobs.ua/company-meltopolske-upravlnnya-dksu-zaporzko-oblast-1611557) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги:

1. Повнолітні громадяни України з рівнем володіння державною мовою, що засвідчується державним СЕРТИФІКАТОМ про рівень володіння державною мовою, виданим Національною комісією зі стандартів державної мови.

2. Досвід роботи ‒ не потребує.

3. Освіта: вища за освітнім ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра за спеціальністями «Економіка» з галузі знань «Соціальні та поведінкові науки», «Міжнародні економічні відносини» з галузі знань «Міжнародні відносини» та спеціальностями з галузей знань «Управління та адміністрування» і «Публічне управління та адміністрування».

Обов'язки:

  • 1. Розрахунково-касове обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.
  • 2. Здійснення контролю на етапі реєстрації бюджетних зобов'язань, бюджетних фінансових зобов'язань та при оплаті платіжних доручень розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та застосування передбачених бюджетним законодавством заходів виливу у вигляді попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства та зупинення операцій з бюджетними коштами за порушення розпорядниками, одержувачами бюджетних коштів вимог бюджетного законодавства.
  • 3. Формування та ведення Єдиного реєстру розпорядників та одержувачів бюджетних коштів і бази даних мережі розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.
  • 4. Організація розрахунків за міжбюджетними трансфертами.
  • 5. Ведення обліку планових показників видатків об’єднаних територіальних громад Мелітопольського району, які знаходяться на обслуговуванні.
  • 6. Здійснення в установленому порядку безспірного списання коштів з рахунків, на яких обліковуються кошти розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів.
  • 7. Надання інформаційно-консультаційної допомоги учасникам бюджетного процесу з питань, що належать до повноважень відділу. Розгляд, надання та/або прийняття участі у розгляді та наданні відповідей на заяви, звернення, запити та листи юридичних, фізичних осіб з питань, що відносяться до компетенції відділу, відповідно до норм діючого законодавства України про доступ до публічної інформації.

Умови:

1. П’ятиденний робочий тиждень, понеділок-четвер з 9:00 до 18:00, п’ятниця з 9:00 до 16:45.

2. Соціальне забезпечення відповідно до Закону України «Про державну службу», у тому числі надання щорічної основної оплачуваної відпустки тривалістю 30 календарних днів, якщо законом не передбачено більш тривалої відпустки, з виплатою грошової допомоги у розмірі середньомісячної заробітної плати.

3. Гарантована виплата заробітної плати без затримок двічі на місяць.

4. Комфортні умови праці.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору