UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Черкасах
  4. Робота Хімік-технолог (аналітик, хімія води, водопідготовка, водоочистка) в Україні
  5. Хімік-технолог (аналітик, хімія води, водопідготовка, водоочистка)
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Хімік-технолог (аналітик, хімія води, водопідготовка, водоочистка)

Заблокована
 24 травня 2023  Черкаси 
Компанія: ООО «НПП «Лаборатория водной химии»  (https://jobs.ua/company-ooo-npp-laboratoriya-vodnoy-himii-1567016) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

ВИМОГИ: вища технічна освіта (хімік-технолог), досвід робіт вище 2-х років в якості спеціаліста випробувальної лабораторії ( водопідготовка, водоочистка), Досвід проведення лабораторних, дослідно-промислових випробувань.  Знання хімічних процесів ( неорганічна хімія), технології водопідготовки. Знання технічних основ та технологій водопідготовчих установок, Знання хімії води і основ мікробіології, Досвід підготовки звітів та заключень про проведення випробувань, Впевнений користувач ПК, Готовність до відряджень, Знання ділової украхнської мови. Знання особливостей водо-хімічних режімів парових котлів.

ОБОВ'ЯЗКИ:
Організація та проведення апробації реагентів для водопідготовки; контроль проведення лабораторних та дослідно-промислових випробувань працівниками організації-споживача; аналіз результатів апробації та підготовка звітів; участь  в підготовці проектів технологічних проектів застосування реагентів; техніко-економічна оцінка використання реагентів; участь в підготовці пропозицій оптимізації використання реагентів споживачами, підвищення ефективності дозування, складування реагентів; участь в тендерах і конкурсах, участь в технічних та комерційних перемовинах; збір і систематизація технічної інформації для підготовки техніко-комерційних пропозицій; погодження технічних схем та розрахунків ( в тому числі програмних) з замовником.  

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору