UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Консультант з питань розвитку гідротехнічної меліорації в Києві
  5. Консультант з питань розвитку гідротехнічної меліорації
Відправити резюме

Консультант з питань розвитку гідротехнічної меліорації

Заблокована
  1 березня  Київ 
Компанія: Програма USAID з аграрного і сільського розвитку   (https://jobs.ua/company-programa-usaid-z-agrarnogo-slskogo-rozvitku-1603347) (Всі вакансії)
Рубрики:Сільське господарство, агробізнес

Контакти

Контактна особа:Кімонікс Інтернешнл Інк
Адреса:Київ, вул. Івана Франка, буд. 34/33, 2-й поверх

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:часткова зайнятість

Опис вакансії

Загальна інформація:

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) є семирічним проектом міжнародної технічної допомоги, що впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» у рамках Договору про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) починаючи з 15 листопада 2019 р.

Метою Програми є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

Цілі програми співпадають із трьома елементами ринкової системи: ланцюги доданої вартості, функції підтримки, нормативно-правова база.

З метою забезпечення швидкого реагування на продовольчу кризу, що розгортається в Україні та світі, АГРО працює задля відновлення сільськогосподарського сектору, зокрема його модернізації, підвищення ефективності та диверсифікації, що в свою чергу сприятиме довгостроковому економічному відновленню України та покращенню глобальної продовольчої безпеки.

Діяльність АГРО ґрунтується на концептуальному підході, що передбачає розвиток ринкової системи (beamexchange.org).

Мета завдання:

Метою роботи консультанта (надалі – «Консультант з гідротехнічної меліорації») є експертна допомога організаціям водокористувачів, Мінагрополітики та агентству по меліорації, управління меліоративними системами, підтримки створення та діяльності організацій водокористувачів, створення і діяльності державних операторів меліоративних систем.

Зміст завдання:

  • Надання консультацій організаціям водокористувачів, Мінагрополітики, агентству по меліорації з питань гідротехнічної меліорації земель, управління меліоративними системами, підтримки створення та діяльності організацій водокористувачів та державних операторів, включаючи проведення семінарів, вебінарів, тренінгів, участь в нарадах, конференціях та інших заходах.
  • Підготовка проектів листів-відповідей для Мінагрополітики, агентства по меліорації та Програми USAID АГРО з питань гідротехнічної меліорації земель, управління меліоративними системами, підтримки створення та діяльності організацій водокористувачів, державних операторів меліоративних систем.
  • Аналіз діючих нормативно-правових актів з питань гідротехнічної меліорації земель, управління меліоративними системами та діяльності організацій водокористувачів та підготовка для Мінагрополітики, агентства по меліорації та Програми USAID АГРО пропозицій щодо внесення змін до них.
  • Узагальнення кращих світових в сфері гідротехнічної меліорації та підготовка рекомендацій щодо їх застосування в Україні.
  • Підготовка пропозицій до статей, роз’яснень та інфографік щодо висвітлення інформації про реалізацію реформи в сфері гідротехнічної меліорації земель, створення та діяльності організацій водокористувачів, адвокації проектів нормативно-правових актів про вдосконалення управління об’єктами меліоративної інфраструктури державної власності.
  • Консультаційна підтримка процесів передачі об’єктів меліоративних систем із сфери управління Держводагентства до агентства по меліорації та організацій водокористувачів.

Для залучення на цю посаду передбачається укладення короткострокового договору підряду, термін якого визначатиметься в залежності від обсягу визначених завдань, що включені до Річних планів робіт Проекту.

Результати виконання завдання:

Консультант з гідротехнічної меліорації надає Програмі USAID АГРО результати виконаних завдань по мірі виконання. Також, до 3 числа місяця, що настає за звітним, представлятиме на затвердження Програмі USAID АГРО щомісячні звіти з додаванням результатів у вигляді:

  • Інформації про надані консультації Мінагрополітики, агентству по меліорації та організаціям водокористувачів з питань гідротехнічної меліорації земель, управління меліоративними системами, підтримки створення та діяльності організацій водокористувачів, державних операторів меліоративних систем, а також про участь у заходах та проведені заходи з питань меліорації.
  • Аналізів нормативно-правових актів з питань меліорації земель, управління меліоративними системами та діяльності організацій водокористувачів та пропозицій щодо внесення змін до них.
  • Пропозицій до статей та інфографік щодо висвітлення інформації про реалізацію реформи в сфері гідротехнічної меліорації земель, створення та діяльності організацій водокористувачів, адвокації проектів нормативно-правових актів про вдосконалення управління об’єктами меліоративної інфраструктури державної власності.

Місце виконання завдання – приміщення Мінагрополітики та агентства по меліорації.

Строк виконання завдання: з 1 квітня 2024 року по 30 вересня 2024 року, загальна кількість днів: 120 днів.

Необхідні навички та професійна кваліфікація:

  • Наявність практичного досвіду в сфері гідротехнічної меліорації, земельних відносин, екології та водних ресурсів не менше 3 років.
  • Підтверджений досвід розробки нормативно-правових актів з питань гідротехнічної меліорації, земельних відносин, екології та водних ресурсів, діяльності організацій водокористувачів.
  • Знання питань гідротехнічної меліорації, земельного кадастру, екології, управління водними ресурсами та державного права.
  • Наявність наукового ступеня в сфері права, екології чи меліорації – бажана.
  • Технічна сертифікація:
  • Вища юридична, екологічна, географічна або гідротехнічна освіта.
  • Знання мов: українська – обов’язково, англійська – бажано.
  • Зв’язок/комунікація: за допомогою сучасних телекомунікаційних засобів з використанням Інтернету.
  • Необхідність подорожувати: так.
  • Навички та вміння: Глибоке знання меліоративного, земельного та водного законодавства, основних законодавчих змін в сфері гідротехнічної меліорації, створення та діяльності організацій водокористувачів.
  • Комп’ютерні навички на рівні досвідченого користувача: спроможність використовувати в роботі такі програмні продукти як MS Project та інші програми Office 365 (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Power BI та інші).

Порядок подання резюме

Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу відправити резюме не пізніше 12 березня 2024 р. з поміткою Консультант з гідротехнічної меліорації та Вашим прізвищем у темі листа. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами.

«Кімонікс» - компанія, що надає рівні можливості всім кандидатам і працівникам та не дискримінує за ознаками раси, кольору шкіри, віросповідання, статі, національності, політичних переконань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентифікації, сімейного статусу, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних організаціях, або за іншими факторами, що не входять до переліку необхідних навичок та професійної кваліфікації.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору