UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Координатор(-ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки) в Україні
  5. Координатор(-ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки)
Відправити резюме

Координатор(-ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки)

Заблокована
 21 березня  Чернігів 
Компанія: Освітній дім прав людини в Чернігові  (https://jobs.ua/company-osvtny-dm-prav-lyudini-v-cherngov-1571534) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Керівництво

Контакти

Контактна особа:Олена Кобяк
Адреса:вулиця Гонча, 37

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Координатор(-ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки)

Освітній дім прав людини — Чернігів шукає в команду координатора(-ку) Програми захисту (компонент Професійної підтримки).

Одним з основних напрямків роботи Дому як частини Міжнародної мережі домів прав людини є захист правозахисників, громадських активістів та журналістів у ситуації ризику. В межах компонента професійної підтримки Програми захисту ми створюємо умови для продовження професійної та громадської діяльності. 

Для організації цієї роботи ми шукаємо координатора(-ку).

Кваліфікаційні вимоги:

Загальні вимоги:

  • Бажано освіта та досвід у сфері соціальної роботи, юриспруденції, психології чи комунікацій.

  • Досвід громадської діяльності від 2 років. 

  • Досвід проєктного менеджменту.

  • Вільне володіння українською мовою.

  • Організованість, системне бачення, активність, увага до деталей, мультизадачність, стресостійкість, вміння працювати у стислі терміни, здатність визначати пріоритети, виконувати роботу самостійно та в команді.

  • Використання в роботі підходу, заснованого на правах людини.

  • Дотримання принципів рівності та недискримінації.

  • Відмінні навички роботи з пакетом програм Microsoft Office та Google Documents.

Спеціальні вимоги:

  • Вміння аналізувати інформацію та робити висновки. 

  • Досвід діяльності у сфері захисту прав людини буде перевагою при відборі.

  • Володіння англійською мовою на рівні Intermediate та вище буде перевагою при відборі.

Функціональні обов'язки:

Координатор(-ка) організовує процес довготривалої підтримки правозахисників, громадських активістів та журналістів у ризику у декількох формах:

  • Стажування: організація відбору, комунікація з партнерськими організаціями щодо проведення стажування на їх базі, пошук менторів для супроводу стажувальників, організація розробки індивідуальних планів стажування, контроль за виконанням планів та звітності стажування, підготовка відповідної документації; Підтримка мікропроєктів: організація конкурсу мікропроєктів, організація навчання з написання проєктів, пошук менторів, контроль за реалізацією мікропроєкту; 

  • Організація заходів реабілітації: комунікація з експертами, організація відбору на участь, участь в розробці програми та проведенні заходу реабілітації;

Координатор(-ка) також 

  • готує інформацію про існуючі можливості в межах компонента професійної підтримки Програми захисту та інформує про це потенційних учасників;

готує періодичні звіти за результатами своєї роботи

Умови роботи:

Графік роботи: Повна зайнятість; місце роботи — Чернігів.

Очікувана дата початку роботи:  квітень 2024 року.

Резюме та мотиваційний лист просимо надсилати до  12  квітня 2024 року включно на електронну адресу відправити резюме. В темі листа прохання зазначити «Координатор (-ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки)». Конкурсний відбір буде здійснюватися за результатами співбесіди серед найвідповідніших кандидатів. 

Освітній дім прав людини — Чернігів є громадською спілкою 13 українських правозахисних організацій і частиною Міжнародної мережі домів прав людини, що активно працює у Східній та Західній Європі, на Балканах та Кавказі.  

Наша місія: Ми захищаємо права людини через освіту.

Команда організації займається освітою у сфері прав людини, підтримкою правозахисників в ризику та документуванням воєнних злочинів. Крім того, на базі організації діє навчальний ресурсний центр поблизу Чернігова в селі Количівка, а також Львівський та Чернігівський хаби. В процесі відбудови зруйнована база відпочинку “Sunrise”, котра стане  Реабілітаційним центром психологічної підтримки. Від початку повномасштабного вторгнення організація долучилася до гуманітарної підтримки місцевого населення.

 

Детальніше про нас та нашу діяльність за посиланням: ehrh.org/ 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору