UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Ужгороді
  4. Робота Менеджер з туризму в Україні
  5. Менеджер з туризму
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Менеджер з туризму

Заблокована
6 000 грн.
  9 березня 2018  Ужгород 
Компанія: Фарватер Тревел  (https://jobs.ua/company-farvater-trevel-1576399) (Всі вакансії)
Рубрики:Туризм та спорт

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

У зв’язку з розвитком мережі та онлайн-продажів, шукаємо веселу, уважну, приємну у спілкуванні людину стати частиною нашої команди. У нас цікава нешаблонна робота з потенціалом для розвитку і кар'єрного зростання. Якщо ви закохані в подорожі, хочете дізнаватись щось нове 365 днів у році і відповідаєте нашим критеріям, значить ми чекаємо саме на вас!

Важливі якості претендента: вміння чітко висловлюватись; знання основних туристичних напрямків; позитивна життєва позиція; грамотність; високий рівень відповідальності та дисциплінованість; вміння і бажання бути командою; робота на результат; знання ПК та англійської мови.

Від нас: постійний розвиток; хороший заробіток; офіційне працевлаштування; відпустка; дружній колектив; офіс в центрі міста; професійні працівники, готові ділитись знаннями та навиками; можливість робочих закордонних поїздок.

Обов'язки: прийом та обробка заявок; бронювання турів; видача документів; виконання завдань по розвитку фірми; ділова переписка з партнерами. Робота в туризмі — це не тільки дохід, а й розширення кругозору та позитивний досвід. Зарплата прямопропорційна результатам за місяць (5000 — 20000 грн).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору