UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Івано-Франківську
  4. Робота Перукар в Україні
  5. Перукар
Відправити резюме

Перукар

Заблокована
40 000 грн.
 16 січня  Івано-Франківськ 
Компанія: Demmi   (https://jobs.ua/company-demmi-1617590) (Всі вакансії)
Рубрики:Краса та SPA-послуги

Контакти

Телефон: +38 (066) 991-03-60
Контактна особа:Ірина
Адреса:Івано-франківськ

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:вільний графік роботи

Опис вакансії

Вакансія: Перукар

Компанія «Demmi» шукає талановитого і творчого перукаря, який долучиться до нашої команди. Ми спеціалізуємося на обличчі та тілі естетики і пропонуємо широкий спектр послуг у цих галузях. Наша мета — надати клієнтам неперевершений досвід та створити зовнішній вигляд, з яким вони будуть задоволені.

Якщо ви маєте досвід роботи в якості перукаря протягом не менше 2 років і володієте вміннями з різних технік стрижки, укладання, та інших перукарських процедур, ми хотіли б поспілкуватися з вами. Ви повинні мати знання про останні тенденції в перукарському мистецтві і бути в курсі новітніх технологій та продуктів.

Основні вимоги:

  • Досвід роботи перукарем протягом не менше 2 років
  • Вміння виконувати укладки та зачіски будь-якої складності
  • Уміння працювати з різними типами волосся
  • Креативність і творчий підхід до роботи
  • Відповідальність та вміння працювати у команді
  • Комунікабельність та вміння спілкуватися з клієнтами

Якщо ви готові долучитися до нашої команди і працювати в дружньому та професійному середовищі, надсилайте своє резюме та портфоліо з фотографіями ваших робіт у вайбер або телеграм, або телефонуйте за номером. Зверніть увагу, що ми готові розглянути кандидатів без освіти, якщо вони мають достатній досвід та відповідають всім іншим вимогам.

Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, можливість професійного зростання та навчання, а також дружнє та затишне робоче середовище. Приєднуйтесь до нашої команди «Demmi» і реалізуйте свій талант у сфері перукарського мистецтва!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору