UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Харкові
  4. Робота Помічник друкаря в Україні
  5. Помічник друкаря
Відправити резюме

Помічник друкаря

Заблокована
 25 червня  Харків 
Компанія: ООО «Тубний завод»  (https://jobs.ua/company-ooo-tubniy-zavod-1588428) (Всі вакансії)
Рубрики:Видавництво, поліграфія; Виробництво; Робота для студентів

Контакти

Телефон: +38 (050) 312-23-44
Контактна особа:Дарина Заяць
Адреса:Харків, вул. Георгіївська, 10

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вже понад 20 років підприємство «Тубний завод» посідає провідне місце на тубному ринку. Запрошуємо молодих спеціалістів на проходження виробничої практики на нашому підприємстві для отримання усіх необхідних навичок, щоб у перспективі стати частиною нашої міцної і дружньої команди кваліфікаційних працівників.

Ви будете допомагати нашому досвідченому друкарю, який розповість про усі тонкощі роботи, як здійснюється контроль продукції та надасть базу знать і практичний досвід. Якщо ви цілеспрямовані, уважні до деталей, відповідальні і готові до навчання, ми з радістю чекаємо на Вас! Досвід роботи у даній сфері чи навчання на відповідній спеціальності буде плюсом.


Чому саме ми?

  • Наше виробництво оснащене найсучаснішим обладнанням, яке не має аналогів;
  • Наша продукція гідно оцінена провідними виробниками косметики, фармації, продуктів харчування та побутової хімії в Україні, країнах СНД, а також у багатьох країнах Європи;
  • Ефективна система наставництва від кваліфікаційних робітників, які допоможуть на кожному етапі та детально розкажуть про специфіку роботи;
  • Перспективи кар'єрного зростання та професійного розвитку.

P.S.

  • Детальніше дізнатись про нас та трохи подивитись на виробничі процеси можна на нашому YouTube каналі за посиланням: youtube.com/watch?v=07Sm7W9S3DM;
  • Стосовно усіх питань звертайтесь за номером телефону, який вказаний в оголошені, з радістю відповімо на усі Ваші питання.

Чекаємо на Вас!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору