UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Маріуполі
  4. Робота Працівники на виробництво побутової техніки в Україні
  5. Працівники на виробництво побутової техніки
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Працівники на виробництво побутової техніки

Заблокована
19 750 грн. + %
  3 серпня 2020  Маріуполь 
Компанія: Легат  (https://jobs.ua/company-legat-113196) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво; Робота за кордоном; Робота без кваліфікації

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Робота на заводі по виробництву побутової техніки фірми Electrolux. Робота на конвеєрній лінії при складанні елементів газових
електроплит, праця на лінії закладання компонентів, обслуговування механізмів і машин контроль якості, зачистка деталей, пакування готової продукції тощо.
ВИМОГИ:

Вік: 18-56 років.
Віза або біометрія. Можуть подаватися кандидати під оформлення робочої візи.
Досвід роботи на аналогічному підприємстві вітається. Можуть бути особи без досвіду роботи, але з бажанням та вміннями працювати в команді.
Готовність до роботи в системі змін
Відповідальність, працьовитість
Без шкідливих звичок, хороші мануальні навички.
Хороша фізична форма та здоров’я (без серйозних вад), витривалість та спритність.
РОБОТОДАВЕЦЬ ПРОПОНУЄ :
Робочий час: робота в системі змін: 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00, 5-6 днів на тиждень . Під час робочих змін є невеликі перерви.
Оплата праці: Заробітна плата - ставка 2550 зл. брутто (чистими близько 2250 злотих за 8 годин 5 днів на тиждень протягом місяця). Додатково 15%премії щомісячної за гарну роботу, +20% доплата за роботу в нічну зміну 22.00-06.00, +50% доплата за надгодини денні, +100% доплати за надгодининічні, + додаток за прання робочого одягу до 60 злотих. Середні зарплати 2450-2500 зл нетто, самі високі зп 3800-4200 зл нетто. Виплата з/п проводиться кожного місяця на банківську карту до 10 числа (оплачується заробітна плата за період роботи з 1 по 31).
Житло: комфортні квартири 2х, 3х кімнатні з усіма зручностями. Вартість проживання - 250 зл/місяць, вираховується із зарплати в кінці місяця.Обов’язкова кауція за житло (завдаток) при поселенні – 400 зл. При оформленні у людини повинна бути ця сума готівкою, укладається відповідний договір. Завдаток повертається 200 злотих через 2 тижніроботи та 200 злотих коли людина виїжджає згідно договору (при умові попередження за 1 місяць та при відсутності збитків). При бажанніпрацівники можуть винаймати приватне житло. *Сімейні пари живуть окремо, або по 2 пари в кімнаті. На момент заселення, якщо будуть відсутнікімнати для сімейних пар, то деякий час будуть жити в окремих кімнатах (чоловіки з чоловіками, жінки з жінками, але в одній квартирі), поки незвільниться місце. Завод знаходиться в межах міста. Від помешкання 25-20 хв пішки. Ходить громадський транспорт.
Харчування: за рахунок працівника, в місцях проживання є кухня. На підприємстві є робітнича їдальня, де недорого можна купити комплексний обід. Також заклад щодня пригощає працівників вітамінами – фруктами та лимонадами.
Робочий одяг: роботодавець видає безкоштовно робочий одяг та взуття. На робочому місці працівник не зобов’язаний носити маску. Маску слідодягати, коли відвідуєш туалет, кухню, побутові приміщення, тобто там,де передбачається скупчення людей.
Тип договору: офіційне працевлаштування по umowa o prace з соціальними гарантіями. Оплачуваний лікарняний (80% від ставки після відпрацьованого одного місяця), 2 дні на місяць оплачуваної відпустки. Кожен працівникпроходить процедуру обов"язкового медогляду, виробничих інструктажів, відкриття банківського рахунку. До роботи приступають за 2-3 днів після
приїзду. В умовах карантину по приїзду з України, потрібно відбути 14 днів обсервації.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Місце праці: Польща, Свідниця. Офіс роботодавця також в м. Свідниця.
Супровід україномовного куратора.
В умовах карантину по приїзду з України, потрібно відбути 14 днів
обсервації. Житло надається, організовується доставки продуктів.
Приїзд в м. Свідниця. На вокзалі працівника зустрічають.
Працівникам оформлюються карти побиту та довгострокові дозволи на
роботу (воєводи) після 3го відпрацьованого місяця.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору