UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Провідний економіст з праці в Україні
  5. Провідний економіст з праці
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Провідний економіст з праці

Заблокована
5 700 грн.
 16 липня 2018  Чернігів 
Компанія: ПАТ Чернігівгаз  (https://jobs.ua/company-pat-cherngvgaz-130122) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; HR, управління персоналом

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования:

Повна вища економічна освіта – магістр, спеціаліст.

Бажана спеціальність: «Економіка».

Обязанности:

Здійснює роботу з удосконалення організації праці, форм і систем заробітної плати, матеріального та морального стимулювання.

Розраховує фонди заробітної плати і чисельність працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів, , доводить установлені показники до підрозділів підприємства.

Вивчає ефективність застосування чинних форм і систем заробітної плати, матеріального і морального заохочення, готує пропозиції щодо їх удосконалення.. Складає штатні розписи згідно із затвердженою структурою управління, схемами посадових окладів, фондами заробітної плати і чинними нормативами, вносить до них зміни, зумовлені появою нових видів діяльності (посад), властивих ринковій економіці.

Визначає на основі чинних положень розміри премій. Здійснює контроль за додержанням штатної дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій, застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів і категорій, а також за додержанням режимів праці та відпочинку, норм трудового законодавства. Бере участь у підготовці проекту колективного договору і контролює виконання прийнятих зобов’язань. Веде облік показників з праці і заробітної плати, аналізує їх і складає встановлену звітність.
Виконує роботу з формування, ведення та зберігання бази даних з праці і заробітній платі, чисельності працівників, вносить зміни до довідкової та нормативної інформації, яка використовується під час оброблення даних.

Впевнений користувач ПК, MS Office (Word, Excel), а також бажано програми «1С Зарплата і Управління Персоналом 8» (1С ЗУП 8).

Условия:

Випробувальний строк 3 місяці.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору