UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Кривому Розі
  4. Робота Секретар суду/судового засідання в Україні
  5. Секретар суду/судового засідання
Відправити резюме

Секретар суду/судового засідання

Заблокована
6 700 грн. + %
  4 грудня 2023  Кривий Ріг 
Компанія: Довгинцівський районний суд м. Кривого Рогу  (https://jobs.ua/company-dovgintsvskiy-rayonniy-sud-m-krivogo-rogu-402669) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Юриспруденція, право

Контакти

Телефон: +38 (095) 389-05-99
Контактна особа:Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області
Адреса:Кривой Рог, вул. Леоніда Бородича, 3

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу оголошує прийом на вакантні посади державної служби категорії «В» - секретаря та секретаря судового засідання Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, тимчасово, на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника. Умови оплати праці: Посадовий оклад - 5420,00 грн. + Надбавки, виплати, премії відповідно до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 р. № 889-VIII, постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 р. № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами). Кандидат на посаду повинен мати вищу освіту ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право», «Правознавство» чи «Міжнародне право». Без вимог до досвіду роботи. Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: Строкове призначення (на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника). Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: Наталя Олександрівна

моб. тел.: відправити резюме.gov.ua

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору