UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Внутрішній аудитор відділу контролю виконання в Києві
  5. Внутрішній аудитор відділу контролю виконання
Відправити резюме

Внутрішній аудитор відділу контролю виконання

Заблокована
45 000 грн.
  4 жовтня 2023  Київ 
Компанія: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Контакти

Контактна особа:Ольга Лис
Адреса:Київ, провулок Іпсилантіївський, будинок 3, офіс 2

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

До уваги всіх, хто відчуває себе справжнім детективом у світі цифр та аналізу!

Холдинг, що протягом майже 20 років освоїв такі напрямки як виробництво хлібобулочних виробів, мінеральних вод, торгівлю паливом, продаж техніки та аксесуарів, і навіть логістику, шукає особливого…

Тебе чекає таємниця на кожному кроці: невиконані вимоги бізнес-процесів, потенційні зловживання, таємні недоліки в організаційно-розпорядчій документації… Чи готовий ти взятися за розслідування?

Нам потрібен справжній «шерлок» бізнесу, який вміє побачити де може бути зона росту, зловживання чи недбалість…

Якщо ти відчуваєш моральну стійкість до того, що зараз ти пишеш звіт про порушення працівником правил компанії, а за 5 хвилин можеш поруч з ним мирно пити каву в їдальні…

ТО МИ ШУКАЄМО САМЕ ТЕБЕ!

ЧОМУ ТОБІ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

  • Повністю прозора система мотивації:

фіксована ставка 30 000 грн + бонуси за кожне виявлене і доведене порушення (мінімальні з/п колег у відділі 40 000 грн на міс, в середньому 50 000 грн, але це не межа).

  • На тебе чекає облаштований сучасним обладнанням, енергонезалежний, безпечний офіс з кавою за 5 хвилин від ст.м. Деміївська
  • Доброзичливий клімат (без булінгу, мобінгу та босингу), любимо жартувати. Колектив злагоджений, є працівники які в команді вже 15 років.

ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ:

  • аналізувати закріплені за тобою напрямки (виробництво, продаж, закупівля, логістика, персонал, фінанси тощо) та визначати «вузькі місця» де можуть бути зловживання, невиконання встановлених вимог бізнес-процесів, сліпі (неописані) процеси які дають можливості для зловживань, тощо;
  • фіксувати та обґрунтовувати виявлені порушення;
  • проводити аналіз та оцінку наявної в компанії організаційно-розпорядчої документації на предмет відповідності інтересам бізнесу

Якщо коротко, нам потрібна незацікавлена людина яка діятиме в інтересах власника. Маючи доступи до всіх облікових систем підприємства, та всієї необхідної інформації прискіпливо, з максимальним ступенем уважності та точності виявить порушення, чи вкаже на ті процеси які необхідно зарегламентувати, аби мати змогу їх контролювати.

ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?

  • Аудитор-практик з холодним розумом здатний працювати в режимі багатозадачності, вміє етично працювати з опором тих кого перевіряє.
  • Просунутий користувач 1С УТП/УПП
  • Знає EXEL на рівні зведених таблиць, формул (ВПР, ЯКЩО та інші)
  • Добре було б, але не обов’язково, якщо знає Power BI.

Якщо вам хочеться працювати в стійкій, стабільній компанії, що завжди виконує зобов’язання перед своїми співробітниками та контрагентами (часи COVID та війна тому підтвердження), ЗАВЖДИ вчасно оплачує заробітну плату, то скоріш надсилайте своє резюме. А резюме із супровідним листом «Чому я підходжу на цю вакансію» буде розглянуто першочергово!

Також, просимо вас заповнити короткий опитувальник. Це допоможе нам швидше запросити на співбесіду найбільше підходящих кандидатів, зекономить наш і ваш час. Посилання на опитувальник:forms.gle/4P7QKQXmRsPLB4L97

До розгляду приймаються тільки кандидати, що заповнили опитувальник

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору