UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Військовослужбовець (військова служба за контрактом в ЗСУ) в Україні
  5. Військовослужбовець (військова служба за контрактом в ЗСУ)
Відправити резюме

Військовослужбовець (військова служба за контрактом в ЗСУ)

Заблокована
126 094 грн.
  9 листопада 2023  Львів 
Компанія: 4 відділ Житомирського РТЦК та СП  (https://jobs.ua/company-4-vddl-jitomirskogo-rttsk-ta-sp-1632649) (Всі вакансії)
Рубрики:Охорона, безпека; Робота без кваліфікації

Контакти

Телефон: +38 (097) 221-72-10
Контактна особа:Богдан
Адреса:смт.Любар, вул. Героїв України,3

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги, побажання: 

Обов'язки: Стати професіоналом своєї справи, пройти повний первинний курс підготовки під керівництвом інструкторів по стандартам НАТО (можливе навчання за межами України)

Гарантоване грошове забезпечення від 20000 до 125000

Умови: Якщо Ви, виявляєте бажання захищати незалежність і територіальну цілісність УКРАЇНИ, Вам 18−50 років, ми готові допомогти Вам реалізувати Ваше законне право на захист БАТЬКІВЩИНИ в елітних підрозділах ЗСУ  (ст. 65 Конституції України захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є обов’язком громадянина України).

Воїн ЗСУ - це не тільки почесна й відповідальна місія, за виконання якої беруться справжні патріоти України, вона має свої переваги та перспективи, а саме:

Збереження місця роботи.
За працівниками зберігається місце роботи, посада на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову, незалежно від підпорядкування та форми власності”. (ст. 119 “Кодексу законів про працю України”).

✔️ Має стабільне грошове забезпечення яке становить від 120 130 грн до 126 094 грн, а саме це:
✔️ Щомісячне грошове забезпечення: - для рядового, сержантського складу від 20 130 грн та до 26 094 грн (залежить від військового звання, посади, вислуги років);
✔️При виконанні бойового завдання додатково 30 000 грн;
✔️При участі безпосередньо у бойових діях 100 000 грн.
✔️З 1 січня 2023-го року одноразову грошову допомогу військовослужбовцям після укладення ними першого контракту зі ЗСУ виплачується у таких розмірах:
особам рядового складу – 21 472 грн;
особам сержантського і старшинського складу – 24 156 грн.

Всі кандидати проходять кваліфіковану підготовку в навчальних центрах ЗСУ, здобудуть знання та навички за різними спеціальностями, а потім будуть направлені до військових частин. РТЦК та СП проводить консультації стосовно умов контракту, орієнтування у виборі військової спеціальності, підтримка у проходженні всіх етапів відбору, оформлення справи кандидата на військову службу за контрактом і забезпечення вибуття до навчального центру.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору