UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Слюсар-звідувач тепловим та водоканалізаційним господарством в Києві
  5. Слюсар-звідувач тепловим та водоканалізаційним господарством
Відправити резюме

Слюсар-звідувач тепловим та водоканалізаційним господарством

Заблокована
12 000 грн.
 10 червня  Київ 
Компанія: Інститут Фізики НАН України  (https://jobs.ua/company-nstitut-fziki-nan-ukrani-1627004) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура

Контакти

Телефон: +38 (095) 940-35-88
Контактна особа:Рябикин Владимир Васильевич
Адреса:Киев, проспект Науки 46, Институт физики НАНУ

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования, пожелания: Особа, яка має вищу професійну (технічну) освіту і стаж роботи за фахом на інженерно-технічних посадах не менше 3 років, або середню професійну (технічну) освіту і стаж роботи за фахом на інженерно-технічних посадах не менше 5 років.

Обязанности: організаційно-розпорядчі документи, нормативні та методичні матеріали, що стосуються виробничо-господарської діяльності відділу, технічні вимоги до експлуатації мереж та систем Інституту, технологію їх обслуговування експлуатації та ремонту, обладнання мереж та систем та правила їх технічної експлуатації, порядок і методи техніко-економічного та поточного виробничого планування, порядок і методи щоденного, місячного, квартального, піврічного та річного планування та звітності по цим планам, форми і методи виробничо-господарської діяльності ЕТВ.

Условия: пнд - птн з 08:00 до 17:00, сб - вс выходной. Отпуск 28 дней. 


Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору