UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Словник термінів
  3. Бухгалтерський облік
  4. ВАРТІСТЬ НАБОРУ НАЙВАЖЛИВІШИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

ВАРТІСТЬ НАБОРУ НАЙВАЖЛИВІШИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

застосовується для статистичного зіставлення рівня цін і їхні динаміки на основні продукти харчування по єдиним фіксованим вагам для всіх міст, що спостерігаються, Росії. Набір складається з 19 найважливіших продуктів харчування , визначених виходячи з відносної стійкості наявності їх у продажі. У набір (норми приведені в розрахунку на рік) входять: хліб житньо-пшеничний (92 кг) і пшеничний (86,7 кг), пшоно (18,1 кг), вермішель (7,3 кг), цукор (24,8 кг), олія рослинне (10 кг) і тварина (3,6 кг), яловичина (42 кг), ковбаса варена (2,2 кг) і напівкопчена (1,1 кг), молоко (184,3 л), сметана (4,2 кг), сир твердий (2 кг), яйця (183 шт,), картопля (146 кг), капуста свіжа (29,8 кг), цибуля ріпчастий (10,2 кг), яблука (11 кг) і сигарети (96 пачок).


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору