UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Словник термінів
  3. Інформ. технології, статистика, соціологія
  4. Випалювач у виробництві теплоізоляційних матеріалів

Випалювач у виробництві теплоізоляційних матеріалів

4-й разрядхарактеристика робіт. Ведення процесу випалу доломіту і сповісти в шахтних печах. Підготовка, розжиг, пуск, зупинка печі. Регулювання температурного і тягового режиму випалу. Дозування, завантаження сировини і палива. Спостереження за контрольно - вимірювальними приладами і справністю печі і футеровки, вентиляційних і дутьевых установок , загрузочно - розвантажувальних, аспирационных пристроїв . Визначення перевитрати або недожога сировини в процесі випалу. Подача обпаленого доломіту на гасіння. Повинний знати: пристрій печей, що обслуговуються; види, властивості, вимоги до якості сировини і палива; параметри процесів випалу; технічні умови на готовий продукт; норми зняття продукту з одного кубічного метра обсягу печі; причини й ознаки неполадок у роботі устаткування і способи їхнього усунення; систему блокування, порядок пуску і зупинки печі і механізмів; схему охолодження, очищення газів, аспірації.5-й разрядхарактеристика робіт. Ведення процесу випалу диатомитовых, трепельних, перлітових виробів у конвеєрних і тоннельных печах, а також спучування перліту і вермикуліту в шахтних або барабанних печах. Підготовка, пуск і зупинка печі, механізмів, вентиляторів. Регулювання температурного і тягового режиму випалу в печі і по зонах витрати палива. Керування завантаженням сировини в печі, правильністю навантаження виробів на конвеєр і у вагонетки. Спостереження за правильністю роботи печі, станом футеровки, вентиляційних і дутьевых установок , аспирационных пристроїв , форсунок, пальників. Визначення візуальне якості випалу сировини і виробів. Повинний знати: пристрій різного типу печей, вентиляційних і аспирационных пристроїв , форсунок і пальників, контрольно - вимірювальних приладів ; технологію випалу сировини і виробів; технічні вимоги до сировини і сирцю, готовому продуктові; ознаки і причини порушення технологічного режиму, способи його усунення; систему пуску, зупинки печі і механізмів; систему блокування; схему охолодження; способи садки і норми завантаження сирцю; норми витрати палива; правила експлуатації газового господарства.

Джерело: ЕДИНЫЙ ТАРИФНО - КВАЛИФИКАЦИОННЫЙ СПРАВОЧНИК РАБОТ И ПРОФЕССИЙ РАБОЧИХ (в ред. Постановления Минтруда РФ от 12.07.2002 N 49) ВЫПУСК 40

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору