2-й розряд Характеристика робіт. Виконання окремих операцій по готуванню коркової крупи під керівництвом приготовителя більш високої кваліфікації. Подкатка, розпакування стосів коркової тріски і коркових відходів. Здрібнювання коркової тріски на спеціальному агрегаті. Завантаження агрегату; обслуговування закріпленого устаткування. Повинний знати: технологічний режим здрібнювання коркової тріски, її властивості; принцип дії устаткування, що обслуговується. 3-й розряд Характеристика робіт. Готування коркової крупи на спеціальному устаткуванні. Дозування сировини в залежності від сортності і якості. Складання сумішей різних видів коркових відходів. Регулювання роботи агрегату. Дрібний ремонт устаткування. Повинний знати: класифікацію тріски по сортах і маркам; застосування тріски по розмірах і якості; пристрій устаткування, що обслуговується.
Джерело: ЕДИНЫЙ ТАРИФНО-КВАЛИФИКАЦИОННЫЙ СПРАВОЧНИК РАБОТ И ПРОФЕССИЙ РАБОЧИХ. ВЫПУСК 37. УТВЕРЖДЕН Постановлением Государственного комитета СССР по труду и социальным вопросам и ВЦСПСот 23 июля 1984 г. N 216/14-3