UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Словник термінів
  3. Маркетинг
  4. Апаратник обробки риб'ячого жиру

Апаратник обробки риб'ячого жиру

4-й розряд Характеристика робіт. Ведення технологічного процесу гідролізу печінки , рафінації жиру, вітамінізації жиру й опромінення жиру ультрафіолетовими променями механізованим способом. Забезпечення за допомогою засобів автоматики і контрольно - вимірювальних приладів виконання технологічних режимів гідролізу, вітамінізації й опромінення жиру. Забезпечення безперебійної роботи устаткування і механізмів. Добір проб і контроль за якістю продукції. Ведення необхідної документації. Повинний знати: физико - хімічні властивості сировини; режими і параметри технологічних процесів гідролізу печінки , рафінації, вітамінізації й опромінення жиру ультрафіолетовими променями; вимоги, пропоновані до якості продукції; пристрій і правила експлуатації застосовуваного устаткування й апаратури; методику проведення аналізів і добору проб.

Джерело: ЕДИНЫЙ ТАРИФНО - КВАЛИФИКАЦИОННЫЙ СПРАВОЧНИК РАБОТ И ПРОФЕССИЙ РАБОЧИХ. ВЫПУСК 50. Утвержден Постановлением Министерства труда и социального развития Российской Федерации от 12 октября 2000 г. N 73


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору