2-й розряд Характеристика робіт. Розфасовка вати вручну по заданій вазі. Доставка шарів вати до робочого місця, розкладка їх і розподіл на важки відповідно до державних стандартів. Зважування вати і подача її на живильний столик руловочной машини або напівавтомата. Закладка важків вати в желобки і підводка їх під валики руловочной машини або напівавтомата. Спостереження за процесом утворення пачок вати. Перевірка точності роботи ваг. Повинний знати: пристрій устаткування, що обслуговується, правила експлуатації і відходу за ним; асортимент вироблюваної вати; державні стандарти, технічні умови і вимоги, пропоновані до якості розфасовки вати; правила користування вагами.
Джерело: ЕДИНЫЙ ТАРИФНО-КВАЛИФИКАЦИОННЫЙ СПРАВОЧНИК РАБОТ И ПРОФЕССИЙ РАБОЧИХ. ВЫПУСК 44. Приложение к Постановлению Минтруда России от 14 июля 2003 г. N 5