3-й розряд Характеристика робіт. Готування свинцевого порошку для акумуляторного виробництва і розмел матеріалів, сировини і напівфабрикатів, що йдуть на готування агломератных мас на механізованих мірошницьких установках різної конструкції під керівництвом машиніста більш високої кваліфікації. Періодичне завантаження установки сировиною і напівфабрикатами. Здрібнювання їх до визначеного розмелу і вивантаження в тару. Зміна тари під бункером. Змащення тертьових частин устаткування. Повинний знати: принцип дії і правила керування мірошницьких установок ; правила завантаження сировини і напівфабрикатів; тривалість циклу розмелу. 4-й розряд Характеристика робіт. Готування свинцевого порошку для акумуляторного виробництва і розмел сировини і напівфабрикатів, що йдуть на готування агломератных мас в елементному виробництві в механізованих мірошницьких установках різної конструкції. Розігрів мірошницької установки до визначеної температури. Завантаження сировини і напівфабрикатів до заданого рівня за допомогою транспортерних стрічок. Регулювання швидкості обертання барабана. Збір свинцевого порошку в накопичувальну тару і транспортування. Підналагодження устаткування, що обслуговується. Ведення записів у журналі. Повинний знати: пристрій механізованих мірошницьких установок і устаткування, що обслуговуються; режими роботи; способи підналагодження устаткування; марки сировини і напівфабрикатів. 5-й розряд Характеристика робіт. Готування свинцевого порошку для акумуляторного виробництва і розмел сировини і напівфабрикатів, що йдуть на готування агломератных мас в елементному виробництві в мірошницьких установках автоматичної дії. Періодичне завантаження сировини і напівфабрикатів. Висновок установки на робочий режим. Регулювання струму і швидкості обертання за показниками контрольно-вимірювальних приладів . Добір проб на аналіз. Автоматичний збір готового порошку в конвеєр і транспортування. Визначення й усунення несправностей у роботі устаткування. Ведення технологічної документації. Повинний знати: конструкцію установок і підйомно-транспортних механізмів; режим роботи устаткування; правила користування контрольно-вимірювальними приладами ; властивості сировини і напівфабрикатів; правила ведення документації.
Джерело: ЕДИНЫЙ ТАРИФНО-КВАЛИФИКАЦИОННЫЙ СПРАВОЧНИК РАБОТ И ПРОФЕССИЙ РАБОЧИХ ВЫПУСК 19. ГОСУДАРСТВЕННЫЙ КОМИТЕТ СССР ПО ТРУДУ И СОЦИАЛЬНЫМ ВОПРОСАМ СЕКРЕТАРИАТ ВСЕСОЮЗНОГО ЦЕНТРАЛЬНОГО СОВЕТА ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ СОЮЗОВ ПОСТАНОВЛЕНИЕ от 26 апреля 1985 г. N