RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Онлайн консультация юриста
  3. Декрет / больничный

Декрет / больничный

вопросы юристу по декрету и продолжительности больничного листа

Последние вопросы юристу:

Оля (24 Август 2012)

Доброї Вам ночі! Пишу уже вдруге, бо мені дуже терміново потрібна Ваша консультація... А ситуація у мене така: я працювала в букмекерській конторі (звідки і пішла в декретну відпустку), але одразу через кілька днів після того як я пішла в декрет ігровий бізнес заборонили і фірму ліквідували. 27.08.12 р. моєму синові буде 3 роки і відповідно закінчиться відпустка по догляду за дитиною. Як мені тепер правильно поступити? написати заяву на звільнення? за згодою сторін чи за власним бажанням? і чи можна одразу після відпустки по догляду за дитиною реєструватись в центрі зайнятості? Бо я чула що у нашому місті не приймають в ЦЗ поки дитині не виповниться 6 років або ж поки не попрацюєш на якійсь роботі кілька місяців... чи такі дії законні? якщо незаконні то якими статтями мені керуватись як піду оформлятись в ЦЗ. І ще я телефоную на всі номери які знаю в свою фірму а вони не відповідають (головний офіс був в Києві а я проживаю в Тернополі)... Як мені поступити? як забрати трудуву книжку? Дуже прошу дайте відповідь якнайскоріше... Буду з нетерпінням чекати на відповідь!!! Наперед вдячна за увагу та вашу відповідь на моє запитання. З повагою, Оля

Посмотреть ответ
← CtrlCtrl →
22 из 114

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх