UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в АВТОБУДКОМПЛЕКС - К ТОВ в Києві

АВТОБУДКОМПЛЕКС - К ТОВ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 26 лютого 2016

Опис компанії

Асоціація «Промислово-будівельна група «Ковальська» ­– найбільший в Україні виробник будівельних матеріалів та один з провідних девелоперів. Компанія об’єднує низку потужних підприємств у різних сегментах будівельної галузі, що виконують повний обсяг робіт: від видобування сировини і виготовлення будівельних матеріалів до зведення об’єктів житлового, комерційного та соціального призначення.

Це динамічна структура, що розвивається, втілюючи інноваційні програми, новаторські ідеї і технології у всі будівельні процеси. Ми зібрали колектив однодумців, спеціалістів вищої категорії, які можуть втілити в реальність архітектурні рішення будь-якої складності, професіонально управляти усім проектом, від розробки і погодження технічної документації до завершення будівництва і експлуатації об’єкту.

Інженерно-технічний склад нашої Групи має величезний досвід і високу кваліфікацію у сфері інженерії і будівельно-монтажних робіт, завдяки чому ми гарантуємо якісне виконання поставлених завдань із дотриманням усіх норм будівельного законодавства.

Широкий спектр можливостей наших підприємств, використання передових технологій, сучасних матеріалів і унікальних виробничих потужностей дають нам можливість пропонувати клієнтам індивідуальний підхід до рішення кожного замовлення або проектної задачі.

Показати контакти

Вакансії в АВТОБУДКОМПЛЕКС - К ТОВ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору