UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в «ДАРНИЦЯ» фармацевтична фірма в Києві

«ДАРНИЦЯ» фармацевтична фірма

 Заблокована Перевірено
На сайті з 25 квітня 2016

Опис компанії

Фармацевтична фірма «Дарниця» — лідер у високотехнологічній та інноваційній фармацевтичній індустрії.

Вдруге поспіль нас обрали національною фармацевтичною компанією року за результатами конкурсу «Вибір року».

Ми входимо у ТОП-3 кращих роботодавців галузі у рейтингу журналу «Фокус» та у ТОП-20 кращих роботодавців України на думку студентів та молодих спеціалістів (у рейтингу міжнародного кадрового порталу HeadHunter).

Стабільність «Дарниці» підтверджує Державна фіскальна служба України, котра визнала нас "Компанією № 1 за фінансовими показниками у фармацевтичній галузі".

У 2016 році «Дарниця» реалізувала найбільшу кількість препаратів у формі таблеток: 121 мільйон 578 тисяч 463 упаковок, встановивши Національний рекорд України.

Це лише незначна частина наших результатів і вони стимулюють нашу команду бути кращою.

Наша стратегія — прорив, безперервне вдосконалення і впровадження кращих управлінських та виробничих практик.

Ми впевнено дивимося в майбутнє, маючи за плечима 87 років історії, досвіду і традицій. Нашою найбільшою цінністю є людина, її життя і здоров’я.

Завдяки системі корпоративного навчання кожен член нашої команди постійно вдосконалює свої професійні компетенції та особисті якості.

Наша корпоративна культура допомагає нам ефективно працювати разом та заохочує виявляти свою соціальну активність.

КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Корпоративна соціальна відповідальність – засадничий принцип нашої діяльності. Продукція та рішення «Дарниці» мають наскрізь соціальний характер, від їхньої якості залежить нормальна життєдіяльність мільйонів українців. Ми відповідальні та прозорі у своїй поведінці та використанні ресурсів. Ми беремо активну участь в реалізації державних госпітальних програм з медичного забезпечення населення лікарськими засобами, підтримуємо низку проектів з благодійності, надаємо спонсорську допомогу і відроджуємо традиції меценатства. Відповідальне лідерство та корпоративна соціальна відповідальність – наші ключові рушійні сили на довгострокову перспективу.

Показати контакти

Вакансії в «ДАРНИЦЯ» фармацевтична фірма

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору