UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в KMG в Одесі

KMG

 Заблокована Перевірено
На сайті з 6 травня 2016

Опис компанії

KMGroup— є безумовним лідером у сфері `one-on-one` advertising у світі та в Україні зокрема. Компанія є однією з провідних роботодавців в Україні від часу приходу її на ринок.

Компанія представляє на ринку України та Европи більше 60 відомих у всьому світі брендів: Козырная Карта, McDonalds, PizzaHUT, KFC, Росинтер Ресторантс Холдинг, Якитория, Мафия, Dream Town, МОСТ-сити, Multiplex, Deutsche Telekom AG, T-Mobile, SPS Energetix та інші.

Факти :

  • Компанія заснована у 1983 році в м. Каліфорнія
  • KMGroup працює більш, ніж в 60 країнах світу
  • В Україні компанія існує з 2008 року, на сьогодні кількість працівників складає 200 осіб
  • Представники KMG знаходяться по всій території України з головним офісом у місті Києві та філіях в десяти містах України.

Для нас працівники — найважливіше надбання. Їм ми завдячуємо тим, що наше робоче середовище базується на довірі, взаємоповазі та чесності. Наші співробітники завжди намагаються вдосконалити всі складові частини організації, щоб гарантувати її успішну роботу, і мати змогу пишатись результатом спільної праці.

Система навчання та розвитку

Починаючи з першого дня, кожен працівник має змогу отримати всі необхідні знання та навички для досягнення найкращих бізнес-результатів та особистого розвитку. Для цього ми пропонуємо Вам наступні інструменти:

Навчання та розвиток безпосередньо під час роботи: Ви будете вдосконалюватись та отримувати нові знання та навички під час виконання презентацій проектів та втілення бізнес-стратегій. На кожному кроці Ви завжди зможете розраховувати на підтримку Вашого керівника-coach та колег.

Корпоративні тренінги — тренінги, які направлені на розвиток Ваших особистісних якостей та навичок. Наприклад: лідерство, комунікативні навики, ефективне проведення презентацій і т.п.

Функціональні тренінги — тренінги, спрямовані на розвиток Ваших професійних навичок та знань. Ці знання допоможуть Вам значно покращити ефективніть та результативність.

Кого ми шукаємо?

У кожного з нас різні уподобання, погляди та ідеї. Наші працівники мають різну освіту, спеціальність та досвід. Але в компанії KMG всіх працівників об'єднують «основи успіху».

«Основи успіху» — це якості ми розвиваємо у наших співробітників, і саме їх ми намагаємося оцінити і в наших потенційних працівників.

Для нас є важливими Ваші:

  • здатності та навички нестандартного мислення
  • лідерські якості
  • навички роботи в команді та взаємодії з людьми
  • відповідальність за власний розвиток і готовність допомогти у розвитку оточуючих
  • аналізувати інформацію та приймати виважені рішення
  • аналізувати зміни, що відбулися, або ініціювати необхідні зміни
  • точно і ретельно виконувати намічені плани.
Показати контакти

Вакансії в KMG

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору