Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - підготовка залу для приймання гостей, спілкування з гостями, відкриття та закриття закладу;
-оформлення і проведення банкетів, фуршетів, вирішення конфліктних ситуацій;
- підбір та навчання персоналу, проведення екзаменаційних випробувань щодо підвищення кваліфікації офіціантів, барменів, контроль за дотриманням трудової дисципліни, налагодження безконфліктної атмосфери в персоналі;
- контроль за дотриманням стандартів сервісу, якості страв, санітарних та гігієнічних норм працівника;
- ведення документації, проведення ревізії, прихід та списання товарів, нарахування заробітньої плати;
- замовлення продукції, розрахунок з постачальниками;
- закупівля посуду та інвентаря;
- розроблення посадових інструкцій працівнків;
- створення барного, винного асортименту, затвердження кухонного меню закладу;
- ведення звітності по касовому апарату.
- налагодження контактів з торговими представниками, підписання договорів, замовлення товарів;
- проведення рекламних акцій;
- вирішення конфліктних ситуацій;
- підбір та навчання персоналу, контроль за дотриманням трудової дисципліни, налагодження безконфліктної атмосфери в персоналі;
- контроль за дотриманням стандартів сервісу, якості страв та ігрового інвентаря ;
- складання переоблікових звітів, фінансових комбінацій, нарахування заробітної плати, ведення всієї документації;
- здійснення закупки продуктів;
- прихід та списання продуктів, проведення ревізії по бару та кухні.
- підготовка залу до роботи та приймання гостей, спілкування з гостями, відкриття та закриття закладу;
- дотримання ігрового інвентаря в належному стані;
- проведення перевірок прибережних захисних смуг, складання актів, приписів та протоколів, нарахування збитків нанесених ПЗС та навколишньому середовищу;
- ведення документації;
- подання щоденної, тижневої та місячної письмової та усної звітності;
- складання графіків чергування та контроль за їх виконанням;
- складання протипаводкових актів, нарахування збитків нанесених стихією і т.ін.
Додаткова інформація
Вільний і впевнений користувач ПК, програми 1С та LIBRO.
Досвід роботи з касовим апаратом.
Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована.
Креативна, маю творчий підхід до вирішення будь-яких питань.
Стресостійка, пунктуальна, ніколи не зупиняють перед труднощами.
Маю активну життєву позицію, постійно прагну до професійного та особистого зростання.
Незаміжня, дітей немає.
ресторан'Кондрат' - адміністратор
Більярдний клуб - кафе "Buffalo" - адміністратор
ІФ Міжрайонне управління водного господарства - Начальник відділу водних ресурсівНаціональний університет водного господарства і природокористування