Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Знання законів, нормативної, методичної та технічної документації в галузі виноробства, стандартів ISO 9001 та 22000
- знання транспортних документів (інвойс, пакувальний лист, CMR)
- Практичне та теоретичне володіння методиками визначення основних фізико- хімічних показників якості продукції бродильних виробництв.
- досвідчений користувач ПК.
- навички роботи в програмі 1С.
Внутрішня діяльність:
- контроль за дотриманням технологічних процесів на підприємстві
- підтримка діючих на підприємстві стандартів та технічних умов;
- участь у створенні стандартів підприємства з управління якістю;
- участь у проведенні державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікації, ліцензії та атестації;
- контроль функціонування системи управління безпечності харчових продуктів ISO 22 000 на підприємстві.
- вхідний контроль основних та допоміжних матеріалів та вихідний контроль готової продукції( як з технологічної, так і з естетичної точки зору). Оформлення висновків про відповідність сировини, матеріалів, що надходять на підприємство, чинним стандартам, технічним умовам і оформлення документів для пред’явлення претензій постачальникам, взаємодія з постачальниками по питанням якості;
- аналіз показників якості, які характеризують продукцію, що розробляється і випускається, вживання заходів щодо запобігання випускання продукції, які не відповідають установленим вимогам;
- вивчення причин, що викликають погіршення якості продукції, виникнення браку, участь у розробленні і впровадженні заходів з їх усунення;
- ведення звітності контролю якості сировини;
- оформлення свідоцтв про якість готової продукції.
- оцінка параметрів та умов зберігання вхідних матеріалів та готової продукції на складах, відстеження термінів зберігання продукції.
- контроль за санітарним станом складських і виробничих приміщень
- підготовка та проведення дегустації по оцінці якості напівфабрикату і готової продукції по органолептичним показникам та вимогам нормативної документації.
Експортна діяльність:
- аналіз експортних договорів, контроль за відповідністю якості продукції вимогам контракту;
- планування відвантажень з урахуванням виробничих можливостей та матеріального забезпечення.
- Аналіз і контроль експортних документів (інвойс, пакувальний лист, специфікації).
- контроль марок акцизного збору
- підготовка супровідних документів згідно контракту, документообіг.2007-2012
Київ. Національний університет харчових технологій, факультет бродильних і цукрових виробництв. Магістр бродильних технологій. Диплом з відзнакою.Курси митних брокерів і декларантів з жовтня 2014 року.