UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Менеджер з продажу обладнання ресторанів в Україні
  5. Менеджер з продажу обладнання ресторанів
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Менеджер з продажу обладнання ресторанів

Заблокована
8 000 грн.
 16 травня 2018  Львів 
Рубрики:Торгівля, продажі, закупівлі; Реклама, маркетинг, PR

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Компанія «HoReCa Partner» — дистриб’ютор професійного обладнання, посуду, інвентаря для закладів готельно-ресторанної справи і торгівлі в зв’язку з активним розвитком відкриває 3 вакансії менеджерів з продажу.

Вимоги: Стать — жінка/чоловік. Вік 22−35р. Вища освіта бажано, але не обов’язково. Комунікабельність. Пунктуальність. Енергійність. Спрямованість на результат. Коммунікативні навики. Вміння продавати. Відповідальність. Вільне володіння Word, Excel.Вільне володіння інтернетом. Грамотна мова.

Якщо у вас не так багато досвіду, але ви відчуваєте, що можете досягнути успіху — приходьте!

Умови роботи: Активна напружена робота. 100% завантаженість. Графік роботи: з 9 до 18 — з понеділка по п’ятницю. ЗП — ставка+%від результату.

Обов’язки: Робота з клієнтами. Грамотне консультування клієнтів щодо характеристик і правил підбору обладнання ресторанів, посуду, професійного кухонного інвентарю, аксессуарів. Пошук нових клієнтів, «холодні дзвінки», робота з існуючими клієнтами компанії, складання комерційних пропозицій, ведення переговорів, вкладання угод, супровід поставки обладнання, контроль поставки на всіх етапах. Виконання планів продаж, звітність.

Ми пропонуємо: роботу в дружньому колективі, комфортні умови, навчання, офіційне оформлення, можливість кар'єрного росту. Співбесіда відбувається виключно після розгляду резюме.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору