UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Activitis в Києві

Activitis

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 червня 2021

Опис компанії

ФК Актівітіс — один з лідерів на ринку небанківських фінансових послуг України. За 8 років ми допомогли більше, ніж сотні клієнтів покращити показники свого бізнесу.

Ми маємо унікальну експертизу у структуруванні угод M&A, управлінні заборгованістю, фінансовому і податковому плануванні.

Наші клієнти — це великі фінансово-промислові групи, міжнародні компанії, малий та середній бізнес. Ми допомагаємо знаходити оптимальні рішення для досягнення цілей та фінансового зростання.


Наші сильні сторони: швидкість, надійність та нестандартність у підходах. Ми працюємо на результат наших клієнтів, залишаючись вірними своїм принципам.


Наша команда — професіонали своєї справи. Система розвитку співробітників включає онбординг, коучінг та менторство. Це робить кар'єрне зростання ефективним та прозорим.


ФК Актівітіс за соціальний бізнес. Тому серед наших пріоритетів - створення здорової екосистеми людей і цінностей. Ми підтримуємо школи-інтернати, вітчизняних спортсменів і навчаємо населення фінансовій грамотності.


Випереджайте своїх конкурентів разом с Актівітіс!

Показати контакти

Вакансії в Activitis

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору