UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Апельмон в Запоріжжі

Апельмон

 Заблокована Перевірено
На сайті з 26 липня 2021

Опис компанії

«Апельмон» — запорізька мережа зручно розташованих продуктових магазинів формату «біля дому», орієнтованих на швидке придбання якісних продуктів за доступними цінами.

Перший магазин було відкрито в 2004 році. За 19 років наші магазини стали невід'ємною частиною життя і вибором сотень тисяч запорожців. 

На сьогоднішній день мережа магазинів «Апельмон» налічує 42 магазини по всій області.

Один з найважливіших факторів успіху мережі «Апельмон» — її працівники. Саме завдяки нашим працівникам мережа «Апельмон» стала і залишається успішною компанією, яка продовжує розвиватись і надалі. Кожен наш працівник дуже важливий для нас. Завдяки зростанню та розширенню мережі «Апельмон» виникає потреба у нових працівниках, з’являються різноманітні вакансії, як для людей, які вперше шукають роботу, так і для досвідчених професіоналів.

Ми вітаємо в наших працівниках здатність розбиратися в продуктах харчування, розуміння потреб покупців і вміння з ними спілкуватися, відкритість і доброзичливість. Професійне і ввічливе консультування наша гордість і той рівень, до якого прагне будь-який фахівець в торгівельній галузі. Талановиті працівники, які вміють організувати як свою роботу, так і роботу колег і готові брати на себе відповідальність, мають реальну можливість стати керівниками.

Ми цінуємо кожного працівника, для нас однаково важливі як керівники з великим досвідом роботи, так і продавці й касири, які лише починають працювати в нашій команді.


Хочеш стати одним із нас? Ми чекаємо саме на тебе!

Показати контакти

Вакансії в Апельмон


Часто шукають

↑ Вгору