UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Clarus Apex Group в Черкасах

Clarus Apex Group

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 10 травня 2013

Опис компанії

CLARUS - APEX GROUP - це група ліцензованих компаній, які надають повний спектр послуг з рекрутингу, підбору персоналу, трудового експорту та з працевлаштування кандидатів по всьому світу - працюємо з кандидатами із 46 країн. Наші послуги є безкоштовними для кандидатів!

Сфери діяльності агенції

  • Управління персоналом, HR

Послуги шукачам

CLARUS — APEX GROUP відкриває нові можливості працевлаштування для кандидатів усіх спеціальностей та рівнів по всьому світу. Швидкий та якісний пошук, залучення технологій відеореклами, використання соціальних мереж та сучасних інтерв'ю технологій — це те, що робить нас особливими.

Послуги роботодавцям

На сьогодні CLARUS — APEX GROUP — це комплесне рішення ваших потреб у персоналі для міжнародних проектів.

Послуги:

  • Міжнародний рекрутинг
  • Ексклюзивний пошук/ Хедхантінг
  • Масовий підбір перпоналу
  • Підбір персоналу на керівні посади
  • Офшорне працевлаштування

ЧОМУ МИ НАЙКРАЩІ?

ШВИДКІСТЬ: Наш командний рекрутинговий процес, заснований на хмарній технології, дозволяє нам надавати перших підходящих кандидатів вже через тиждень після підтвердження замовлення

ДОСЯГНЕННЯ: Ми активно шукаємо кандидатів у 46 країнах, що дозволяє нам отримати більш 1 мільярда потенційних кандидатів. Ми знаємо, де знаходити кращих фахівців, і це не за рогом

ЯКІСТЬ: 4-ступінчастий рекрутинговий процес, який включає перевірку мовних знань і технічну грамотність, гарантує висококласних кандидаів

ЕТИКА: підбір персоналу ґрунтується на довірі та репутації. Ми слідуємо МОП / МОМ стандартам і ставимося до наших кандидатів з повагою і професіоналізмом.

РЕКЛАМА: рекламна компанія в соціальних мережах, запланована і узгоджена з клієнтом. Брендінг роботодавця і вибіркове залучення потенційних висококваліфікованих кандидатів, формування бази талантів.

ХЕДХАНТІНГ: використання хедхантінгу и техніки холодних дзвінків, які допомагають виявляти приховані таланти.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ДЖЕРЕЛА: стратегія пошуку кандидатів, що розроблена спеціально для вас.

Клієнти

Компанії різних рівнів бізнесу по всьму світу.

Додаткова інформація

Компанія була заснована в 2011 з метою надати найкращих фахівців для всіх галузей і рівнів без обмежень у кордонах і національностях. Компанія базується на Кіпрі, з офісами в Австрії, України та Дубаї. Компанія є довіреним партнером з пошуку кандидатів для клієнтів в Європі, Близькому Сході та Азії.

Показати контакти

Вакансії в Clarus Apex Group

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору