UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ФОП Мороз І.Ю. в Івано-Франківську

ФОП Мороз І.Ю.

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 2 жовтня 2017

Опис компанії

Офіційно зареєстрована агенція праці "Iren SF" (ФОП Мороз І.Ю.) вже більше 10 років займається пошуком та працевлаштуванням працівників та спеціалістів широкого спектру діяльності за кордоном на різні посади. Співпрацюємо з надійними та перевіреними компаніями-роботодавцями в різних країнах Європи та світу, що дозволяє забезпечувати наших клієнтів якісними та перспективними робочими місцями за кордоном. За довгий час роботи маємо безліч успішно працевлаштованих кандидатів у різних країнах світу.
Наша мета - знайти для наших клієнтів не просто роботу, а ту роботу, яка буде дійсно подобатись, відповідатиме потребам та бажанням, дозволить розвиватись, забезпечить отримання достойної винагороди за свою працю. Ми прагнемо забезпечити кваліфікований сервіс та підтримку нашим клієнтам на кожному етапі пошуку роботи та влаштування на нову роботу. Надаємо фахову консультацію та підтримку по різним актуальним аспектам всього процесу працевлаштування, щоб наші клієнти могли почувати себе комфортно та впевнено. Завжди слідкуємо за новими можливостями та пропозиціями роботодавців, щоб забезпечити нашим клієнтам найкращі варіанти роботи за кордоном.
Працевлаштовуємо на ринках праці різних країн для громадян України та інших країн Східної Європи. Працюємо з кандидатами з різних сфер діяльності та рівнями досвіду, а також великою кількістю роботодавців та маємо доступ до актуальних вакансій широкого спектру професій. Докладаємо всіх зусиль, щоб знайти для наших клієнтів найбільш вигідні пропозиції й оптимальні умови для працевлаштування відповідно до професійних навичок та особистих потреб.Прагнемо створювати довгострокові та успішні взаємовідносини з нашими клієнтами - людьми (приватними особами), які шукають роботу за кордоном. Наші партнери - це компанії, які шукають надійних працівників, які забезпечать функціонування та розвиток бізнесу.
Наша професійна команда має знання про трудові міграційні процеси та законодавство країн, де ми надаємо послуги.Надамо вам детальну інформацію про вакансії, підберемо підходящу для вас роботу.Знаємо, як зробити так, щоб процес отримання робочої візи та дозволу на роботу був максимально швидким та ефективним.Знайомі з умовами роботи в різних країнах та знаємо, які вимоги ставлять роботодавці, тому допоможемо вам підготуватися до всіх етапів працевлаштування та переїзду.Надамо всю необхідну підтримку та порадимо на кожному етапі процесу працевлаштування.
Ми пропонуємо вакансії в різних сферах, таких як IT, медицина, готельно-ресторанний бізнес, будівництво, промисловість та інші.
Надаємо повний пакет послуг, включаючи:- Пошук роботи відповідно до ваших професійних навичок та досвіду роботи;- Допомога в підготовці резюме та інших необхідних документів з перекладом на потрібну мову;- Надаємо супровід від першого контакту з роботодавцем до підписання контракту;- Допоможемо з підготовкою необхідних документів для виїзду за кордон, надаємо візову підтримку;- Організація переїзду та проживання в місці роботи.А також надаємо супутні послуги візової підтримки, бронювання та страховий захист, допомогу з переїздом за кордон, допомогу з житлом та харчуванням.А також допоможемо з навчанням студентів за кордоном.
Звертайтесь! Чекаємо саме на вас! Гарантуємо вам чесність та відкритість. Гарантуємо конфіденційність, професійний та індивідуальний підхід до кожного клієнта, високу якість надаваємих послуг.Довірте нам свої мрії про міжнародну працю та ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам їх реалізувати. Чекаємо вашого дзвінка, пишіть нам або приходьте безпосередньо в офіс компанії.Завжди готові допомогти своїм клієнтам!

Показати контакти

Вакансії в ФОП Мороз І.Ю.


Часто шукають

↑ Вгору