UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Комітет з фізичного виховання та спорту МОН в Києві

Комітет з фізичного виховання та спорту МОН

 Заблокована Перевірено
На сайті з 22 березня 2019

Опис компанії

Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України створений з метою належної організації фізичного виховання і спорту в навчальних закладах.

Робота Комітету направлена на оздоровлення учнівської і студентської молоді. За сприяння Комітету у навчальних закладах усіх типів відбувається підготовка кадрів спортивного резерву для національних збірних команд України, а також утворює штатну спортивну команду резервного спорту та забезпечує її функціонування.

Ми щороку організовуємо спортивно-масові заходи для молоді різного масштабу – від локальних до національних.

Комітет організовує і проводить всеукраїнські та бере участь у міжнародних спортивних заходах серед учнівської і студентської молоді, які належать до компетенції Комітету.

Одним з важливих досягнень КФВС є участь української збірної в Універсіадах. Так, у 2017 році на літній Універсіаді в Тайбей наша збірна завоювала 36 медалей, зайнявши почесну 5 сходинку у загальнокомандному заліку. За сприяння Комітету проводяться Всеукраїнські Гімназіади та Універсіади. Також КФВС МОН України організовує участь наших спортсменів у Всесвітній Гімназіаді – найпрестижніших міжнародних змаганнях серед школярів.

Комітет пропагує та популяризує фізичне виховання і спорт, здоровий спосіб життя серед дітей, учнівської і студентської молоді та працівників освіти.

На утриманні Комітету – 26 спортивних споруд у різних регіонах України, у яких займаються і тренуються майбутні чемпіони і спортивні зірки.

Показати контакти

Вакансії в Комітет з фізичного виховання та спорту МОН


Часто шукають

↑ Вгору