UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Мовна агенція «ABC Center» в Львові

Мовна агенція «ABC Center»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 13 лютого 2019

Опис компанії

«ABC Center» - відносно нова компанія на ринку, особливістю якої є свіжість погляду, ініціативність, захоплення своєю справою та прагнення надавати виключно якісні послуги оперативно, ефективно та за доступними цінами. Засновниками компанії є двоє закоханих у свою справу спеціалістів, які працюють уже більше десяти років у сфері надання лінгвістичних послуг і прагнуть зробити усе можливе, щоб досвід звернення до нашої компанії був для Вас виключно приємним та корисним.

Ми відрізняємось від інших компанії цієї галузі завдяки наступним характеристикам:
• Ми готові запропонувати Вам не лише спеціалістів з усіх найпоширеніших мов, таких як польська, англійська, французька, німецька, іспанська, а також справжніх експертів з рідкісних мов і приймаємо замовлення клієнтів, які знаходяться не лише у Львові, а й за його межами.
• Працівники нашої компанії – це не просто люди, які досконало володіють іноземними мовами, в першу чергу, це професійні досвідчені перекладачі та висококваліфіковані викладачі.
• Компанія «ABC Center» обслуговує як приватних, так і корпоративних замовників, які звертаються до нас за якісними перекладами різного спрямування і тематики, а також за організацією мовних курсів, як для індивідуального навчання, так і для підвищення рівня знань своїх працівників. Ми прагнемо надавати персоналізовану допомогу та готові прийняти до уваги усі Ваші побажання.
• Спеціалісти нашого центру надають висококласні послуги з організації конференцій, семінарів та інших офіційних заходів, а також мовного супроводу іноземних гостей з будь-якої країни світу. У супроводі наших працівників Ваші іноземні гості будуть почуватись в Україні, як у дома.
• Ціни на наші послуги доступні, а якість – незмінно висока.
• Переклади з нотаріальним засвідченням виконуються «під ключ», тобто вам не доведеться мати справу з нотаріусом: ми засвідчуємо переклади без вашої участі та віддаємо вам готовий нотаріально засвідчений переклад.
• Ми гарантуємо Вам конфіденційність. Усі файли, які надаються на переклад, відразу після здачі замовнику, видаляються з усіх корпоративних комп’ютерів та носіїв, щоб гарантувати дотримання комерційної та юридичної таємниці, у відповідності до вимог діючого законодавства та Європейських стандартів.
• Наша команда – це люди, які вкладають душу в кожен переклад та хвилюються за кожне замовлення. Щоб не сталось, ми гарантуємо Вам якісне виконання замовлення в обумовлений термін.

Показати контакти

Вакансії в Мовна агенція «ABC Center»


Часто шукають

↑ Вгору