UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Piel Cosmetics в Києві

Piel Cosmetics

 Заблокована Перевірено
На сайті з 18 лютого 2021

Опис компанії

Piel Cosmetics - це професійний косметичний бренд на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти та цитрату срібла для щоденного домашнього догляду і косметологічних процедур.

Місія компанії:

1. Робити професійний домашній догляд легким, доступним і зрозумілим кожному.

2. Виховувати усвідомленість і культуру догляду за власною шкірою. Пояснювати роль косметолога для досягнення бажаного результату.

3. Розвивати професію косметолога, робити її максимально прибутковою, затребуваною і престижною. Змінювати індустрію краси, привносити в неї нові можливості.

Безпека і виробництво.

У складах немає шкідливих або заборонених компонентів, таких як-от: SLS, SLES, парабенів, барвників і формальдегідів. Продукція не тестується на тваринах. Важливим фактором якості нашої косметики є міжнародний сертифікат GMP, який фабриці-виробнику необхідно регулярно підтверджувати. Тому, вживаючи ліки або продукцію компаній з сертифікатом GMP, споживач може бути спокійним за своє здоров'я.

Ефективні компоненти спеціально для вас.

Наша продукція ідеально підходить для середньоєвропейського типу шкіри, оскільки вона розробляється на території України. У той же час, за складом і активними компонентами, рецептури бренду отримали визнання й на міжнародному рівні. Всі інгредієнти мають науково доведену ефективність. Серед основних з них: гіалуронова кислота, колаген, цитрат срібла, молочний пептидний комплекс, Artemia Salina і багато інших.

Впевненість в результаті за рахунок наших знань і досвіду.

Головне завдання і цінність нашого бренду - правильно підібрані продукти, які працюють безпосередньо в вашому випадку. При підборі домашнього догляду, ми враховуємо особливості вашої шкіри, її потреби та тип. Щоб якісно виконувати цю функцію, необхідні ґрунтовні знання і досвід.

Тому фахівці бренду - це косметологи з багаторічним досвідом і медичною освітою. Вони працюють тільки з нашим брендом і володіють глибокими знаннями щодо продукції, її складів і активних компонентів. Це позбавляє вас від знайомої ситуації, коли обрані самостійно косметичні засоби не підходять, або не дають очікуваного результату. За рахунок цього взаємодіяти з нами легко та ефективно.

Продукція бренду успішно справляється з більшістю косметичних проблем. Однак ми прагнемо до того, щоб наші клієнти зверталися до косметологів тільки з метою профілактики та підбору домашнього догляду. Саме так можна уникнути проблем зі шкірою і передчасним старінням.

Показати контакти

Вакансії в Piel Cosmetics

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору