UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керівник в Києві
  5. Керівник
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керівник

Заблоковано
142 000 грн.
 15 квітня 2019  Місто: Київ
Вік:62 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Медицина, фармацевтика; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі

Досвід роботи

Інвестиційний Консультант.
Out-sourcing
08.2017 − 01.2018 (5 місяців)
Консультації. Робота на аутсорсингу /в тому числі відомі європейські компанії/. Рекомендації – на вимогу.
Управління будівництвом.
Приватна особа - с. Новосілки, Макарівського р-ну, Київської обл.
09.2016 − 08.2018 (1 рік 11 місяців)
Управління будівництвом приватної резиденції в с. Новосілки, Макарівського р-ну, Київської обл. Площа 460 sqm. Об'єкт зданий в експлуатацію в кінці липня 2017 року. Приватна особа. Рекомендації – на вимогу. Фото з дозволу Власника.
Керівник зовнішньої служби / Field Force Manager.
Представництво швейцарської фарм компанії "Grand medical group AG" в Україні. Україна. Київ. Start up.
08.2014 − 08.2016 (2 роки )
Управління зовнішньою службою. Виконання плану продажів в Україні. Налаштував роботу зовнішньої служби. Домігся стабільного зростання продажів і виконання плану. Збільшив продажі в 7 разів.
Керівник проектів.
Компаніія “Double W Development” - Київ
07.2008 − 11.2014 (6 років 3 місяці)
Мережа готелів: Radisson Київ, Radisson Resort Велика Ялта, Radisson Regent, Park Inn Воздвиженка, Ibis Спаська Управління всіми процесами розвитку проектів, починаючи з містобудівних умов і обмежень, і до введення в експлуатацію і продажу. Аналіз найбільш ефективного використання об'єкта інвестування. Концепція розвитку інвестиційного об'єкта.
Керівник мульти проекту
“EastOne LLC /колишня "Interpipe"/ corporation”. “Бізнес – Нерухомість”. Україна. Київ
09.2007 − 07.2008 (10 місяців)
Управління всіми процесами розвитку проекту, починаючи з отримання архітектурно- планувального завдання і до введення в експлуатацію з подальшим управлінням об'єктом. Позиціонування проекту - Country club «Трубіж» /яхт-клуб, котеджне селище, готелі, розважальна частина/. Площа земельної ділянки - 300 га.
Консультант
Торговий центр "Скриня". Львів.
07.2003 − 07.2006 (3 роки )
Торговий центр "Скриня" загальною площею 8 300 sqm. Україна. Львів. Консультації щодо зонування, будівництва та розвитку. Торговий центр зданий в експлуатацію влітку 2006 року.
Керуючий РЦ
Розважальні Центри “Міленіум” Львів та “Міленіум 2” Трускавець
11.2000 − 09.2007 (6 років 9 місяців)
“Міленіум”. Львів. Місткість 1 500 осіб. Будівельний контроль. Введення в експлуатацію. Створення керуючої компанії, управління діяльністю всіх підрозділів, розвиток бізнес-процесів і контроль за їх виконанням. Складання бізнес-плану і стратегії розвитку маркетингу РЦ /в тому числі ціноутворення/. Прецедент, створений при моєму управлінні - майже 7 років на щоденних аншлагах - в Україні повторений не був ... “Міленіум-2”. Трускавець. Інфраструктура: нічний клуб /місткість - 750 місць/, ресторан /200 місць/, кінотеатр, боулінг, більярдний зал, лаунж-бар з літньою терасою, казино, стрип-бар, міні-готель. Розробка і виконання проекту РЦ. Управління. Передпродажня підготовка. “Міленіум-2” був введений в експлуатацію на 1 березня 2003 року і проданий на літо 2007 року.
Організатор заходів
Політичні структури. Україна
04.1995 − 11.2000 (5 років 6 місяців)
Співпраця з різними політичними структурами. Організація більше 10 великих проектів /Дні міста, мистецькі фестивалі, фестивалі пива і т.д./, з аудиторією більш ніж 20 000 глядачів, в якості Організатора і Головного режисера. Для цих цілей, особисто набирав, навчав /в умовах обмеженого часу/ і керував командою в 200-300 чоловік.

Освіта

середня,  −

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Англійська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Польська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання ПК – Експерт. MS Project, Primavera, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, Adobe Photoshop, ArchiCad, СRM systems, Internet... and so on... Водійське посвідчення: Категорії А, В. Впевнений і досвідчений організатор. Майстер Start Up. Лідер п'ятого рівня. Troubleshooting. Прогнозування ставлення та поведінки /Microtargeting/. Завжди знаходжу правильне рішення. Сильний і досвідчений менеджер з орієнтацією на отримання Компанією максимального прибутку і збільшення її вартості. Вмію визначатися з проблемою і підбирати колектив. Вмію моделювати ситуацію та прогнозувати результати прийнятих рішень.

Вмію, Можу, Знаю як. Результат – 100%.

Управління Бізнесом /Фарм, Рітейл, HoReCa, Entertainment /. Девелопмент комерційної нерухомості /Управління будівництвом/.

Управління продажами /Оптова торгівля, Рітейл/.

Кризисний менеджмент.

Організація просування продукту в Україні - створення доданої вартості продукту /Маркетинг mix. Field force/.

Вмію зробити продукт - Унікальним Торговим Продуктом, а також створити команду і змусити персонал працювати не для процесу, а на результат.


Досвід:

Фарм бізнес, ТРЦ, РЦ, Ресторанний мережевий бізнес. Мережеві готелі, Нічні клуби,

Country клуби. Приватні резиденції.


ВАМ ТРЕБА НАВЕСТИ ЛАД В СХЕМІ: ЦІЛЬ – ОЧІКУВАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ? ВАМ ПОТРІБНО НАВЕСТИ ПОРЯДОК З ПЕРСОНАЛОМ? ВАМ НЕОБХІДНО ПІДНЯТИ РІВЕНЬ ПРОДАЖІВ? – ЗВЕРТАЙТЕСЯ.


Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Можу працювати як на постійні основі так і на аутсорсингу /проектний кризис менеджмент/. На сьогоднішній день перебуваю в активному пошуку роботи. Готовий запропонувати свої послуги в сфері заснування, управління і розвитку проектів, напрямків, бізнесів.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору