UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Журналіст в Києві
  5. Журналіст
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Журналіст

Заблоковано
  8 травня  Місто: Київ
Вік:38 років
Режим роботи:віддалена робота
Рубрики: Реклама, маркетинг, PR; ЗМІ, TV, Радіо; Сфера розваг

Досвід роботи

Стажерка, Boulangerie Eric Kayser
Boulangerie Eric Kayser (Їжа та напої), Париж
04.2023 − 06.2023 (2 місяці)
  • Приготування традиційних французьких сніданків та обідів
  • Випікання хлібо-булочних виробів
  • Сервіс
Організаторка винних дегустацій у Парижі
- (Культурний обмін)
07.2022 − 05.2025 (2 роки 10 місяців)
  • Організовую дегустації українських вин у Франції (понад 30 заходів у 2022–2023 роках)
  • Кураторка заходів, модераторка, консультантка для публіки щодо українських вин у Франції
Сомельє
Бар ігристих вин Sparkling Wine (Вино та їжа), Одеса
06.2021 − 01.2022 (7 місяців)
  • Сервіс
  • Консультування щодо вибору вин та страв
  • Дегустації для гостей
Кавістка та тренерка (Київ та Дніпро)
«Сир і вино» (Вино та їжа), Київ
03.2021 − 12.2021 (9 місяців)

Консультування щодо вибору вин, тренінги для персоналу, дегустації

Журналістка-фрілансерка (винна тематика)
Назву компанії приховано (Вино та гастрономія)
01.2018 − По теперішній час (7 років 8 місяців)
  • Написання оглядів, репортажів, інтерв’ю з виноробами
  • Аналітичні статті про розвиток виноробства в Україні та Європі
  • Співпраця з профільними ЗМІ, винними агенціями та брендами (posteat.ua, drinks.ua, агенція винних послуг Wine Agency, Big Wines, українська виноробня «Колоніст», італійська виноробня Colli di Maggio, білоруський журнал «Культура пития»)
Шеф-редакторка новинного сайту Ukranews.com
Ukranews.com (Новини), Київ
01.2015 − 12.2023 (8 років 10 місяців)
  • Керівництво редакційною командою
  • Редагування, планування, координація публікацій
  • Впровадження авторських колонок про вино і гастрономію

Освіта

Одеський національний технологічний університет  (Одеса)
Спеціальність "Харчові технології", програма "Сенсорний аналіз в харчовій промисловості"
незакінчена вища, 09.2023 − 06.2024 (9 місяців)
Українська академія друкарства  (Львів)
Видавнича справа, редактор-видавець, журналіст
повна вища, 09.2004 − 07.2009 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Курс FLE (французька мова) у сфері готельно-ресторанного бізнесу, Langues Plurielles (Париж, 2023)
 Кулінарна школа EPMT (Париж, листопад 2022-квітень 2023) Навчання в галузі гастрономії та ресторанної справи
 Школа сомельє Наталії та Миколи Благополучних "Майстер Клас" (Київ, 2020-2021) Поглиблений курс сомельє
 Школа сомельє Good Wine (Київ, 2020) Базовий курс сомельє Beginners

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Французька - Вище середнього, Англійська - Середній, Німецька - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: 
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Професійні навички Написання статей, редагування, SEO-оптимізація (експертні тексти про вино, гастрономію) Сенсорний аналіз вин, складання винних карт, консультації щодо поєднання вин і страв Організація дегустацій та гастрономічних подій Робота з Microsoft Office (Word, Excel), Canva, Piktochart, Google Slides Аналітика ринку вина, підготовка презентацій Комунікація з клієнтами та командами, тайм-менеджмент, адаптивність Особисті якості Організованість, уважність до деталей, проактивність, ввічливість Інтереси Вивчення виноробства та гастрономії, написання книги про свій досвід життя у Франції, заняття пілатесом, йогою, плаванням, боксом, скандинавською ходьбою
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Понад 15 років у сфері медіа. Шукаю можливість застосувати свій досвід у винній журналістиці, гастрономії та медіа на віддаленій основі. Створюю глибокі, професійні, аналітичні, "клібельні" матеріали про виноробство, культуру вина, гастрономічні

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору