UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Юрист, помічник юриста в Києві
  5. Юрист, помічник юриста
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Юрист, помічник юриста

Заблоковано
  3 квітня 2014  Місто: Київ
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право
Готова до відряджень

Опис

ПК – впевнений користувач

Освіта:

1998 – 2003 Академія державної податкової служби України, м. Ірпінь, юридичний факультет, „Правознавство”, спеціаліст.

Трудова діяльність:

13.06.03 – 29.06.05 Відділ державної виконавчої служби Ірпінського міського управління юстиції, державний виконавець. Посадові обов’язки включали в себе примусове виконання рішень судів та інших органів.

29.09.05 – 15.10.06 Національна служба посередництва і примирення,

провідний спеціаліст відділу правового забезпечення. Посадові обов’язки включали в себе ведення договірної роботи (переважно з комунальними підприємствами).

01.03.07 по 01.11.2011 Міністерство промислової політики України, головний спеціаліст відділу претензійно-позовної роботи Управління юридичного забезпечення (претензійно-позовна робота). Посадові обов’язки включали в себе представництво інтересів Міністерства у судах всіх юрисдикцій та інстанцій.

01.11.2011 по 16.09.2013 – головний спеціаліст відділу представництва держави в органах судової влади Департаменту юридичного забезпечення Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном. Посадові обов’язки включали в себе: представництво інтересів Агентства у судах всіх юрисдикцій та інстанцій. Зокрема, представляю інтереси у таких категоріях спорів:

- в порядку цивільного судочинства (поновлення на роботі незаконно звільненого працівника, оскарження рішення комісії по трудових спорах);

- в порядку адміністративного судочинства (переважно в якості відповідача у справах за позовами ДПІ про стягнення бюджетної заборгованості);

- в порядку господарського судочинства (стягнення заборгованості - відповідач, визнання права власності - відповідач, оскарження договорів).

16.09.2013 по даний час головний спеціаліст відділу претензійно-позовної роботи Департаменту юридичного забезпечення Міністерства промислової політики України (претензійно-позовна робота)

Англійська мова – базова зі словником. ПК – впевнений користувач. Готовий до відряджень.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору