UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Одесі
  4. Резюме Повар в холодный цех в
  5. Повар в холодный цех
Запропонувати вакансію
Резюме Повар в холодный цех
Борисенко Наталья

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяПовар в холодный цех

Заблоковано
15 000 грн.
 22 травня 2023  Місто: Одеса
Вік:55 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

повар холодного цех.
Ресторан "Золото" (Ресторанный бизнес), Одеса
09.2019 − 02.2022 (2 роки 5 місяців)

Комплексные обеды, банкеты.

повар холодного цех.
"Аквапарк" (Ресторанный бизнес), Одеса
05.2017 − 09.2019 (2 роки 4 місяці)

Комплексные обеды, банкеты.

Повар холодный цех.
Ресторан "Рибай" (Ресторанный бизнес), Одеса
08.2015 − 12.2016 (1 рік 3 місяці)

Комплексные обеды, банкеты.

Повар холодный цех.
Ресторан "У Самвела" (Ресторанный бизнес), Одеса
04.2010 − 08.2015 (5 років 4 місяці)

Комплексные обеды, банкеты.

Повар холодный цех.
Семейное кафе "Ау" (Ресторанный бизнес), Одеса
09.2001 − 04.2010 (8 років 7 місяців)

Комплексные обеды, банкеты.

Повар холодный цех.
Гаванна клуб «Фидель» (Ресторанный бизнес), Одеса
09.1997 − 08.2001 (3 роки 11 місяців)

Комплексные обеды, банкеты.

Освіта

ОПТУ (Одеса)
Контролёр - кассир
середньо-спеціальна, 09.1981 − 05.1983 (1 рік 7 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: История, спорт, семья, дети. Пунктуальность,трудолюбие,вежливость,умение работать в коллективе. Значительный опыт работы в ресторанах города.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Применение своего профессионального опыта, навыков и знаний на должности повара.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору