менеджер з розвитку
09.2016 − 02.2017 (4 місяці)
• Робота з персоналом: проведення коротких нарад, , виявлення проблем, бесіди тет - а - тет з персоналом, виявлення порушників, налагодження комунікації між персоналом кухні та персоналом залу.
• Сервіс: фідбек с гостями та персоналом, перевірка знання меню, напоїв, робота з персоналом по введенню новинок в закладі.
• Продажі і просування: складання програми на місяць, ТЗ на макети, флаєра, тощо; робота з гідами, екскурсоводами, тиристичними фірмами; пошук нових корпоративних клієнтів, виділення цільових груп та складання програм просування для кожної з груп; розвиток виїзної торгівлі та кейтерінгу.
• Контроль / облік / інвентеризація.
• Робота з програмою Servio.
адміністратор
06.2016 − 08.2016 (2 місяці)
• Представницькі функції;
• Контроль і координація роботи персоналу;
• Контроль видачі страв;
• Чистота та порядок в закладі;
• Контроль якості обслуговування гостей закладу;
• Організація закупівлі товарів;
• Ведення графіку роботи персоналу;
• Вирішення поточних/ форсмажорних питань.
офіціант
08.2012 − 08.2013 (11 місяців)
• Сервісне обслуговування гостей ресторану, згідно стандартів.