UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Адвокат/начальник юридичного відділу/юрисконсульт в Києві
  5. Адвокат/начальник юридичного відділу/юрисконсульт
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Адвокат/начальник юридичного відділу/юрисконсульт

Заблоковано
 13 серпня 2014  Місто: Київ
Вік:56 років
Режим роботи:
Рубрики: Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Опис

Стаж юридичної діяльності - 24 роки.

Освіта - Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е. Дзержинського (в тепер. час - Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого, м. Харків), спеціальність - правознавство, кваліфікація - юрист, денне відділення (1986-1990), диплом з відзнакою.

Маю адвокатське свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю, персональні дані знаходяться в Єдиному реєстрі адвокатів України - http://www.unba.org.ua/erau/.

Досвід роботи:

1990-2003 - робота в держорганах: в органах юстиції, податкових органах, місцевій держадміністрації (на посадах начальника юрвідділу, начальника міського управління, заступника начальника обласного управління), маю 9-й ранг держслужбовця.

З 2003 року працюю в недержавній організації на посаді начальника юрвідділу і координатора програм, поєднуючи з адвокатською діяльністю.

Маю досвід роботи по проведенню правової експертизи, по розробці нормативно-правових актів, інформаційних, аналітичних правових посібників, а також по проведенню юридичних тренінгів.

Володіння мовами: українська і російська - вільно, англійська - вільно читаю, пишу з словником, розмовляю на базовому рівні.

Особисті/ділові якості:

відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, добрі організаторські здібності, висока грамотність, лекторські здібності, вміння працювати у команді, здатність до швидкого навчання, завжди налаштована на конструктивне спілкування та досягнення позитивного результату, маю аналітичний склад розуму.

Навички:

складання процесуальних документів з різних галузей права; представництво в судах і державних органах; адвокатська діяльність, у тому числі по кримінальним справам; знання кадрової роботи; ведення діловодства; складання аналітичних документів; знання ПК на рівні впевненого користування; вільне орієнтування у законодавчій базі.

Додаткова освіта з курсів:

юридичне забезпечення діяльності місцевих органів виконавчої влади;

правові аспекти боротьби з корупцією;

моніторинг прав людини;

стажування в США з питань роботи держструктур і НУО у сфері охорони здоров'я.

Сімейний стан: одружена, маю дорослу доньку.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору